Nie, to nie fejk. Film jest prawdziwy.
Nie, to nie fejk. Film jest prawdziwy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co to kurwa ma być deklu???
Angielskiego nie znasz, że się głupio pytasz czy nie potrafisz czytać po polsku tego co napisałem?
W telewizji został puszczony alarmowy komunikat o zagrożeniu atakiem rakietowym na hawajach.
W necie ludzie złapali panikę ze względu na ciągłe pogróżki grubasa z korei południowej przez ten alarm i myśleli, że atamówka poleci na hawaje.
Teraz ci rozjaśniłem sytuację?
Gubernator Hawajów David Ige poinformował, że ogłoszony dziś fałszywy alarm rakietowy spowodował jeden z pracowników stanowych, który "nacisnął niewłaściwy przycisk". Alarm wywołał objawy paniki, ludzie gorączkowo szukali schronienia. Kilka godzin po oświadczeniu gubernatora, rzeczniczka Białego Domu ogłosiła, że "był to wyłącznie stanowy sprawdzian".
Gubernator Hawajów David Ige poinformował, że ogłoszony dziś fałszywy alarm rakietowy spowodował jeden z pracowników stanowych, który "nacisnął niewłaściwy przycisk". Alarm wywołał objawy paniki, ludzie gorączkowo szukali schronienia. Kilka godzin po oświadczeniu gubernatora, rzeczniczka Białego Domu ogłosiła, że "był to wyłącznie stanowy sprawdzian".
Jeszcze kurwa lepiej
Angielskiego nie znasz, że się głupio pytasz czy nie potrafisz czytać po polsku tego co napisałem?
W telewizji został puszczony alarmowy komunikat o zagrożeniu atakiem rakietowym na hawajach.
W necie ludzie złapali panikę ze względu na ciągłe pogróżki grubasa z korei południowej przez ten alarm i myśleli, że atamówka poleci na hawaje.
Od kiedy gumiś rządzi Koreą Południowa?
Co to kurwa ma być deklu???
Chyba grubasa z Korei Północnej?
Velture wiem kurwa o co be lecz ja się pytam co to kurwa robi na sadistiku???
to wyobraź sobie sytuacje ze siedzisz z rodzinką przed telewizorem, oglądacie murzynów ganiających za piłką a tu wypierdala ostrzeżenie zeby się ukryć bo za kilka minut jebnie pocisk balistyczny. a w balistycznych nie przerzuca się petard tylko zazwyczaj atomówki. realnych, takich że będąc jankesem w obecnej sytacji na świecie jednak potraktowałbym ten OFICJALNY komunikat raczej nie jako pomyłkę, opcji jest kilka - korea, rosja, iran, nawet kurwa nie wiem, isis mogło sie dorwac gdzies do wyrzutni. a to oznacza totalną wojnę nuklearną...
aha, i zapomniałem dodać - ostrzeżenie nie było tylko w tv, uruchomiony został cały system ostrzeżeń, ludzie dostali to też w tym samym czasie na komórki...
a potem skuleni i wystraszeni w piwnicy czekacie, czekacie i nic... it's just a prank bro!
jesli to nie jest sadystyczne a zdjęcia kutasów w uprzeżach na hardzie już tak, to ja chyba nie mam pytań..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów