18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
r061071 2019-03-28, 20:02 22
to o krolu popielu jednak była prawda

forza nostra legge
Zgłoś
poligon6 2019-03-28, 20:20 1
Pszyroda taka piękna !

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
SuchyHarry 2019-03-28, 20:39
Albatros wybrał nietypowy wariant samobójstwa.

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
crossdressphyxia 2019-03-28, 20:44 14
Chciałbym mieć tak wyjebane jak on.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
Tatun 2019-03-28, 20:44 5
Myszy wygryzają pożywne rodzyny z dupy
Zgłoś
Putikonto 2019-03-28, 20:58
Przypomina mi się pewna impreza
Zgłoś
8765tj 2019-03-29, 0:51 10
Jaki ten albatros nowoczesny i tolerancyjny.
Normalnie żywa alegoria polityki Europy zachodniej .
Zgłoś
ProVVe 2019-03-29, 1:44
Nie czaję go... wielkie bydle... Nie czuję bólu... Nie wiem na chuj czeka... Kurwa pojebany stwór zasługuję na śmierć

Ola gringo
Zgłoś
ziajos 2019-03-29, 8:16
Mój aktualny szczur był bardzo pozytywny i przyjazny. Do dnia, gdy zacząłem go karmić surowym mięsem. W przeciągu kilku tygodni jego zachowanie zmieniło się tak, że aktualnie tylko mnie nie atakuje.
Zgłoś
Hikapik 2019-03-29, 8:44 7
Giant albatrosses are being eaten alive by packs of mice because because their maternal instinct forces them to guard their unhatched eggs even while under attack.
Chyba rozwiazana zagadka.
Zgłoś
sage_30 2019-03-29, 9:02
A rodzice gdzie byli w tym czasie ?
Zgłoś
SwieShy 2019-03-29, 9:18
To jak to tak bez ogłuszania? Na żywca?
Zgłoś
HalfGod 2019-03-29, 9:31
to są szczury nie myszy
Zgłoś
janlew 2019-03-29, 10:05 2
Myszy to żydy i muslimy, a albatros to UE.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów