📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaka znieczulica w tym pociągu- zamiast zlitować się nad nią i ją dobić, to tak siedzą i "palą Jana", że nic nie widzą...
ale bym dziabnoł taką czekoladkę szalona ale zgrabna nie no fajna laska i jak wygimnastykowana hmm nie to co moja stara )
Dzieci pamiętajcie. narkotyki to zło
Tvp opętało ją.
Kurwa taki kraj że w autobusie pluskwy atakują
e lekcje... pewny chuj
Coekawe co zajebała że tak nią miota jak szatanem.... może poligon6 ją dorwał...
Widać, że ciągle nie może zrozumieć obwodu o średnicy dwóch metrów.
Baza wirusów byłaby zaktualizowana. Co twoje to twoje
baba bez bolca dostaje pierdolca
Jaka znieczulica w tym pociągu- zamiast zlitować się nad nią i ją dobić, to tak siedzą i "palą Jana", że nic nie widzą...
Przeszli już z tym do porządku dziennego, za godzinę będzie drugi ćpun.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów