📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"zero zabitych czy rannych ludzi"
Bo na pokładzie nie było obcokrajowców a turcy to nie ludzie?
Bo na pokładzie nie było obcokrajowców a turcy to nie ludzie?
Bo wszyscy te złamania i potłuczenia mieli już wcześniej.
Tureckie statystyki...
Skad u was ten hejt na Turków? Kilku w życiu spotkałem i naprawdę miło wyrażają się o nas i o naszym kraju pomijając fakt że żyjemy w takim syfie, to jeszcze żaden turas nie wyraził się o nas źle
Turcy jak Turcy... ale muszę przyznać, że w Istambule infrastruktura jest na wysokim poziomie. Tramwaje, metro, promy. ...
Może niesmak został po najeździe tatarskim
Turcy są spoko. Raz tylko jak byłem najebany to się zgadałem po pijaku z jakimiś Turkami w klubie we Wrocławiu gdzieś w pasażu i zacząłem ich pytać czy są muzułmanami. Z racji, że byłem pijany jak świnia to pytania zadawałem wręcz niegrzecznym tonem, a oni chyba mieli wrażenie, że się ich czepiam o to i unikali tematu jak ognia.
mrokussw napisał/a:
Skad u was ten hejt na Turków? Kilku w życiu spotkałem i naprawdę miło wyrażają się o nas i o naszym kraju pomijając fakt że żyjemy w takim syfie, to jeszcze żaden turas nie wyraził się o nas źle
Bo Polaczki nikogo nie lubią, nikogo. Wieczny żal do wszystkich że nikt nam nie pomógł w czasach wojennych. Polaczki myślą a zwłaszcza najwięksi patrioci tego kraju że polska to potęga na świecie a naprawdę jesteśmy takim gównem jak Ukraina. Polaczki mają we krwi że wiecznie marudzą i wiecznie źle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów