Typowy polski "tjuning". Nalepki, zaciemnienie na tylnych lampach i wydech z puszki po groszku z biedry. Miejmy nadzieję, że zabrał tylko siebie tą ostatnią podróż, bo widzę parawan, a nie znam szczegółów.
przyciemnione lampy fanja sprawa.
wydech nie puszka od grochu tylko przelot. od silnika do konca idzie rura o tej samej srednicy bez katow i tlumikow.
egarwolin.pl/artykul/smiertelny-wypadek/941635
Niestety z bliska nic nie znalazłem może jakiś kopacz poszukiwacz się znajdzie ?
i.sadistic.pl/pics/2020_03_25_275019_69c328.jpg
Coś więcej, jakieś źródło do tego zacnego-oczy-cieszącego wydarzenia?
Na fb: Kraków112 - Krakowskie Ratownictwo w Obiektywie jest więcej info i zdjęć, niestety linku nie mogę dodać.
Typowy polski "tjuning". Nalepki, zaciemnienie na tylnych lampach i wydech z puszki po groszku z biedry. Miejmy nadzieję, że zabrał tylko siebie tą ostatnią podróż, bo widzę parawan, a nie znam szczegółów.
A myślisz, że jak ktoś z takim debilem wsiądzie do auta, to ma większe IQ niż jamochłon? Chuj z kierowcą i z tymi co z nim jechali.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz."Zwola Poduchowna (woj. mazowieckie). Kierowca samochodu osobowego stracił panowanie nad autem i zjechał z drogi, uderzając w drzewo. Nie żyją dwie osoby.|
To ze zdjęć, to akurat z małopolskiego, jakaś wieś obok Krakowa, co by się zgadzało patrząc na samochód.
wydech nie puszka od grochu tylko przelot. od silnika do konca idzie rura o tej samej srednicy bez katow i tlumikow.
Skąd wiesz, że wieśniak ze zdjęć ma przelot, skoro widać tylko końcówkę? Katalizatora na pewno nie miał, bo to zło, a sprzedając go zwraca się kasa z zakupu starego Seata. Wypierdalanie całkowicie wydechu nie poprawia parametrów silnika.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów