📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Teraz muszę iść sobie zwalić, bo nie wytrzymię
Matt napisał/a:
Nie jednemu sadolowi pewnie by stanął na taki widok, lacznie ze mną.
Żeby tylko stanął, żyjemy w 21 wieku tu kobieta też może mieć penisa
zbigniewz napisał/a:
stał mu już przed
Wow jaki ty blyskotliwy jestes... a malpa musiala by miec na imie zbigniew zeby jej faktycznie cyka zagrala po dotknieciu jakiegos miesniaka
Widać, że małpa ma poczucie rytmu.
Może przyjmą ją do tego kabaretu skowo jeden z członków chwilowo jest zajęty czymś innym?
Może przyjmą ją do tego kabaretu skowo jeden z członków chwilowo jest zajęty czymś innym?
W sumie tak to wyglada na siłowni. Typy się pompują i tylko ich podnieca ze sa dojebani jak zwierzęta.
-Ernest Hemingway
w 21 wieku tu kobieta też może mieć penisa
Nigdy nie mogła, nie może i nie będzie mogła.
Te twoje "kobiety z chujem" to są dalej faceci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów