📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
„Amerykański Sen” się spełnił.
baronturbina napisał/a:
„Amerykański Sen” się spełnił.
Może sobie zasłużył? Np. nazwał go kiedyś publicznie "nigger"? I tamten poczuł się urażony i stwierdził, że mu odda? A, że troche przesadził...kto by się czepiał
spike2222 napisał/a:
Może sobie zasłużył? Np. nazwał go kiedyś publicznie "nigger"? I tamten poczuł się urażony i stwierdził, że mu odda? A, że troche przesadził...kto by się czepiał
To czarny czarnego odstrzelił. Oni „nygga” do siebie mówią z przyjacielskim (lub nieraz nieprzyjacielskim) wydźwiękiem. Teraz jak bym cię chujem nazwał. Ty byś mnie zastrzelił? Byłaby to wtedy, trochę przesada?
Mam nadzieje że napisałeś tamto dla żartów.
notak napisał/a:
co to za nuta
Ylvis -„The Fox”. Nie wiem czy to zrozumiesz hahahah
Nawet murzyni na Bronxie walczą z globalnym ociepleniem poprzez redukcje węgla.. tylko w tej zaściankowej Polsce brakuje ducha ekologicznego
Mam nadzieje że to za to że nie sprzątnął psiej kupy.
Widziałem kiedyś filmik (chyba na yt) oparty o tą piosenkę Wat the fox say ale w wersji nygga.
Coś tam...wat the nygga say .... ale już to chyba internety (google i yt) wywaliły.
Coś tam...wat the nygga say .... ale już to chyba internety (google i yt) wywaliły.
#BLACK crimes
niech w google pokazuje blm loverom ja k to wygląda każda kulka śmiertelna bo czarny czarnemu czarnuchem z czarną giwerą
#USA United States of Afrika
#BLACK crimes
niech w google pokazuje blm loverom ja k to wygląda każda kulka śmiertelna bo czarny czarnemu czarnuchem z czarną giwerą
Eh.. czekałem na ten refren ni ni ni ni nini ni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów