Jeleń jako zwierzę egzotyczne nie wiedziałem nawet, że udzie jeszcze chodzą do cyrku
po przedstawieniu; ognisko, piwo, pieczona dziczyzna i ta fikuśna blondyneczka w cenie biletu (włosy juz związane)...
Rozrywka dla debili, nie wiem, kto jeszcze na to chodzi i czemu nie zakazane to gówno.
chłopie, popatrz na siebie. jesteś klasycznym przykładem debila. nie wiesz kto chodzi do cyrku, nie wiesz dlaczego nie jest zakazany, to co ty kurwa wiesz? tyle co ci ktoś powie, no to ci mówię: jesteś debilem. mam nadzieję, że chociaż ciężko pracujesz, a hasłami gazety wyborczej zaraziłeś się od kobiet, które podglądasz na facebooku.
rozckliwianie się nad zwierzaczkami, które nam się do czegoś przydają, to jeden wielki wał.
nigdy nie poszedłbym do cyrku, bo po jaki chuj, ale żeby myśleć o zakazywaniu tego innym, to musiałbym być... chwila napięcia... DEBILEM
Rozrywka dla debili, nie wiem, kto jeszcze na to chodzi i czemu nie zakazane to gówno.
Ten jeleń ma lepiej w życiu niż ty przez całe swoje..w cyrkach się dba o zwierzęta. Bo to raz kasa a dwa chore bite i słabo wyglądające zwierzę się nie nadaje kurwa na pokazy....
chłopie, popatrz na siebie. jesteś klasycznym przykładem debila. nie wiesz kto chodzi do cyrku, nie wiesz dlaczego nie jest zakazany, to co ty kurwa wiesz? tyle co ci ktoś powie, no to ci mówię: jesteś debilem. mam nadzieję, że chociaż ciężko pracujesz, a hasłami gazety wyborczej zaraziłeś się od kobiet, które podglądasz na facebooku.
rozckliwianie się nad zwierzaczkami, które nam się do czegoś przydają, to jeden wielki wał.
nigdy nie poszedłbym do cyrku, bo po jaki chuj, ale żeby myśleć o zakazywaniu tego innym, to musiałbym być... chwila napięcia... DEBILEM
Już? Fest sie musiołech skupić coby łogarnońć co Ty episz. Gorom Ci.. FEST
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów