📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale chamidło... laska odwala lizanko, to już ewenement... A ten jej wali pierda.
Obu mu więcej nie stanął.
Obu mu więcej nie stanął.
Kurwa jaka swinia oblesna. W sumie to chyba obydwoje siebie warci.
Nie lubię gdy biali zachowują się jak zwierzęta, jak czarni czy inne brudasy
Niech wypierdala z tym głupim śmiechem i ta kurwą brudnopis pierdolony:)
pozdrawiam
Niech wypierdala z tym głupim śmiechem i ta kurwą brudnopis pierdolony:)
pozdrawiam
serio są kobiety, które liżą dupe facetowi ? Myślałem, że to tylko na ustawianych brazzersach ?
btw czy zabawy z męskim odbytem nie zakrawają o gejostwo ?
btw czy zabawy z męskim odbytem nie zakrawają o gejostwo ?
Rimming jest spoko, chyba że któraś ze stron nie myje dupska... Wtedy temat jest nieco gówniany.
Ciekawe, czy poszło z gruzem....
PS: Tak jak ktoś napisał - oboje siebie warci... jakby koleś ją dobrze traktował, to miałaby go w gdzieś
PS: Tak jak ktoś napisał - oboje siebie warci... jakby koleś ją dobrze traktował, to miałaby go w gdzieś
Przecież ot gryzmołów on jest prawie czarny i dlatego zachowuje się jak zwierzę. Czego się można spodziewać po brudnopisie.
Ale czego się zdzira spodziewała liżąc rów pobazgranemu frajerowi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów