18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
stabilo19 2014-07-19, 2:50 75
SERIO ???
Przepisałeś tekst z obrazka i tutaj wstawiłeś ?
===> kwejk.pl/obrazek/2094587/nie-cierpie-gdey-glosy-w-mojej-glowie.html

Zgłoś
Joseph_Fritzl 2014-07-19, 2:55 4
@UP Gówno w dupie Szerloku, przepisałem tekst z jebzdzidy

Come to papa
Zgłoś
saves 2014-07-19, 10:19
Ja też je słyszę. Brzmią mniej więcej tak: "głosujcie na mnie", "dla dobra Polski", "jesteśmy uczciwą partią". W tym momencie mam ochotę wziąć młotek i solidnie pierdolnąć nim w... telewizor.
Zgłoś
The.prophecy 2014-07-19, 13:41
I to dwanaście minut po kwejku...

o.0
Zgłoś
Kyukan 2014-07-19, 13:44 1
nie każdy przegląda srejka
Zgłoś
krzysztof6666 2014-07-19, 13:52
ja bym przepisując napisał cichną zamiast uciszają, jakoś lepiej brzmi. Głosy w mojej głowie mówią mi że nie postawie ci piwa.
Zgłoś
EksterminatorB 2014-07-19, 13:54
Hehehe planują gwałt analny w nocy
Zgłoś
basketballs 2014-07-19, 14:12
Ja tam nie mam problemów z osobowością

Basketballs co ty pierdolisz? Wracaj do szpitala
Zgłoś
ocjokrakow 2014-07-19, 14:57 6
Zastanawia mnie czemu wszyscy tutaj dopisują, że zajebane stąd czy stamtąd. Zastanawia mnie czemu gimbaza tak nakurwia jak ktoś tego nie dopisze. Wiadomym jest, że nie jest to forum dla wirtuozów, filozofów, poszukiwaczy adrenaliny czy reporterów wojennych tylko dla szperaczy internetowych. Coś gdzieś znajdzie i wrzuci tutaj. Czy to filmik z rosji czy cytat z innej stronki, czy zdjęcie z fb. I chuj. Nara
Zgłoś
Kriski 2014-07-19, 15:06 1
stabilo19 napisał/a:

SERIO ???
Przepisałeś tekst z obrazka i tutaj wstawiłeś ?
===> kwejk.pl/obrazek/2094587/nie-cierpie-gdey-glosy-w-mojej-glowie.html

Czepiasz się jakby wszyscy wstawiający cokolwiek na sadolu byli oryginalni; tu 99% wstawia coś co wyszło już z czyjeś dupy ze dwa razy.
Zgłoś
sancho457 2014-07-19, 15:20
Chujnia z grzybiom
Zgłoś
Zielonek92 2014-07-19, 15:53
Moje głosy nie dają mi spokoju nie da się ich uciszyć. Ty to masz jeszcze dobrze
Zgłoś
prusz 2014-07-19, 15:55 1
Widac ze wszyscy ogladaja kwejka skoro wiedza co na nim znajda
Zgłoś
Robhar 2014-07-19, 16:23
@stabilo19

Właśnie się przyznałeś że przeglądasz kwejka....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów