Akcja z Meksyku. Panowie z kartelu A złapali pana z kartelu B. Chyba nie pałają do niego wielką miłością
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Akcja z Meksyku. Panowie z kartelu A złapali pana z kartelu B. Chyba nie pałają do niego wielką miłością
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Akcja z Meksyku. Panowie z kartelu A złapali pana z kartelu B.
Kartel A, Kartel B? Nie znam takich, a staram się być w miarę na bieżąco w tematyce Mexicanos Locos Kartelos. Ktoś, coś?
Że niby czemu go nie lubią? Przecież zabrali go na ognisko.
Płomienna miłość rzec można
Nagrywał tosterem tylko zapomniał do prądu podłączyć
darayavahus napisał/a:
Szkoda, że nagrywane skarpetą.
Nagrywał tosterem tylko zapomniał do prądu podłączyć
czego tu nie rozumiesz? tam jest całe abecadło karteli i w meksyku podtrzymują tradycje azteckie
DMT napisał/a:
Kartel A, Kartel B? Nie znam takich, a staram się być w miarę na bieżąco w tematyce Mexicanos Locos Kartelos. Ktoś, coś?
Ja sympatyzuje z Los Zetas ...
Zagadka ile to ma lat 1, 2 , 10 czy 20
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Że niby czemu go nie lubią? Przecież zabrali go na ognisko.
Tez nie wiem, skąd takie info
Piękne więcej takich filmików potrzeba, a te wypadki typu wjazd do sklepu samochodem powinne być automatycznie kasowane.
pięknie pokazuje ile zajmuje spalenie połączeń nerwowych dzięki czemu palony nie odczuwa bólu. sadistic bawi i uczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów