18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
garota 2019-08-21, 10:22 27
Haha ale go podpuścił. Tak zwane na ostro po delikatności. Czyli pierwszy raz wkładasz powoli i delikatnie na tyle ile pozwoli, myśląc sobie że z ciebie gentleman, a drugi raz wbijasz go po jajca na ostro aż jej gały wyjdą. Taka moja analogia.
Zgłoś
fazi568 2019-08-21, 10:23 41
garota napisał/a:

Haha ale go podpuścił. Tak zwane na ostro po delikatności. Czyli pierwszy raz wkładasz powoli i delikatnie na tyle ile pozwoli, myśląc sobie że z ciebie gentleman, a drugi raz wbijasz go po jajca na ostro aż jej gały wyjdą. Taka moja analogia.

I co za każdym razem żona się na to nabiera ?
Zgłoś
garota 2019-08-21, 10:50 19
Zależy czyja. Te bardziej doświadczone wiedzą o co chodzi i jest ciężko.
Zgłoś
kolosasz 2019-08-21, 12:17 1
Kierowca pewnie korwinował mówiąc, że zatrzymanie jest bezprawne, że państwo włazi butami w życie obywateli

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
cavern69 2019-08-21, 12:24 11
@kolosasz

i już wiemy że w budżetówce pracujesz
Zgłoś
saikomiki 2019-08-21, 12:47 5
fazi568 napisał/a:

Twoja za każdym razem.
Zgłoś
siwybis 2019-08-21, 15:17 3
To jest na Dietla w Krakowie. Tam średnia prędkość pojazdu za dnia to może 10 na godzinę bo remontów tam w chuj teraz. Ciekawo o co ta reżimowa dziwka się tym razem do człowieka przyjebała.
Zgłoś
ELIR 2019-08-21, 15:30 1
Bardzo mi miło ahhaha made my day
Zgłoś
Smokw 2019-08-21, 16:25 5
siwybis napisał/a:

To jest na Dietla w Krakowie. Tam średnia prędkość pojazdu za dnia to może 10 na godzinę bo remontów tam w chuj teraz. Ciekawo o co ta reżimowa dziwka się tym razem do człowieka przyjebała.

Akurat śledzę ten program na kanale YouTube . Najlepszy program edukacyjny mówiący jak jeździć. Polecam wszystkim kierowcom, oraz użytkownikom Sadistica co to zawsze mają jakiś wyjątek od przepisów.

Skoro jechał 10 na godzinę to nie rozumiem, że się nie zatrzymał.
Zgłoś
siwybis 2019-08-21, 17:32 8
Zjeździłem pół europy samochodem i trochę motocyklem. W każdym kraju poza chlewem widząc policjanta czułem się lepiej bo wiedziałem że jeśli coś zrobię nie tak to ten człowiek mi pomoże i tak faktycznie się działo. We Włoszech wpakowałem się pod prąd na rynek jakiegoś ich zabytkowego miasta to mnie lokalna policja z uśmiechem wyprowadziła na poprawną drogę. Jedynym wyjątkiem Austria gdzie jakiś hitlersyn się dopierdolił że jadę samochodem z przyczepa po drodze gdzie nie można było z przyczepami jechać. Tylko taki drobiazg że to był Fiat 126p z przyczepą z Niewiadowa co ważyła może 150kg ale dla tego chuja przepis to przepis. W normalnych państwach policja jest do pomagania ludziom a w tej kurwie Polsce do przypierdalania się o wszystko co tylko można i rabowania ludzi z pieniędzy. Reasumując, za strażaka w ogień bym poszedł ale gdyby pod moimi nogami zdychał pies to bym nawet nie splunął. Szacunek w społeczeństwie kazdy ma taki na jaki sobie zasłuży. Za zdechłego psa zawsze toast
Zgłoś
Andrzejas 2019-08-21, 17:35 8
siwybis napisał/a:

(...)Ciekawo o co ta reżimowa dziwka się tym razem do człowieka przyjebała.

No rzeczywiście. Jeśli dookoła są prowadzone roboty drogowe i średnia prędkość to 10km/h, to przepisy ruchu drogowego idą w odstawkę i można jeździć jak w Bangladeszu.

Weź Go-Pro na czoło i hulajnogę. Czekam na materiał własny.

Quae nocent, docent
Zgłoś
Smokw 2019-08-21, 17:48 3
siwybis napisał/a:

Zjeździłem pół europy samochodem i trochę motocyklem. W każdym kraju poza chlewem widząc policjanta czułem się lepiej bo wiedziałem że jeśli coś zrobię nie tak to ten człowiek mi pomoże i tak faktycznie się działo. We Włoszech wpakowałem się pod prąd na rynek jakiegoś ich zabytkowego miasta to mnie lokalna policja z uśmiechem wyprowadziła na poprawną drogę. Jedynym wyjątkiem Austria gdzie jakiś hitlersyn się dopierdolił że jadę samochodem z przyczepa po drodze gdzie nie można było z przyczepami jechać. Tylko taki drobiazg że to był Fiat 126p z przyczepą z Niewiadowa co ważyła może 150kg ale dla tego chuja przepis to przepis. W normalnych państwach policja jest do pomagania ludziom a w tej kurwie Polsce do przypierdalania się o wszystko co tylko można i rabowania ludzi z pieniędzy. Reasumując, za strażaka w ogień bym poszedł ale gdyby pod moimi nogami zdychał pies to bym nawet nie splunął. Szacunek w społeczeństwie kazdy ma taki na jaki sobie zasłuży. Za zdechłego psa zawsze toast

Ciekawy z Ciebie przykład człowieka co żyje na schematach. Strasznie życie Cię skrzywdziło. Współczuję Tobie i Twoim bliskim.
Zgłoś
iwanos 2019-08-21, 21:05
fazi568 napisał/a:

Tak. Twoja baba jest niewiarygodnie łatwowierna.

Zgłoś
edmund 2019-08-21, 21:08
Smokw napisał/a:

Ciekawy z Ciebie przykład człowieka co żyje na schematach. Strasznie życie Cię skrzywdziło. Współczuję Tobie i Twoim bliskim.

nie pierdol,
milicja to też ludzie, jednak u nas
szczególnie na wypizdowie, lubią pokazać jacy są ,,męscy,,
czesi,słowacy, austrijacy , te mendy dodają tylko oleju do ognia

ale w większości te nasze psy, w większości to fajne są,
złego słowa nie napiszę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów