Ile można czekać na skrzyżowaniu? (od 0:40)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa ludzi mógł pozabijać pokurwieniec.
I człon im w papę. Ja bym walił w auto. Jakbym miał wyciągać kopyta, to razem z tamtymi januszami.
I człon im w papę. Ja bym walił w auto. Jakbym miał wyciągać kopyta, to razem z tamtymi januszami.
tak, oczywiście, ale pierwszy odruch to unik niestety, jeśli wiesz że nie wyhamujesz. Sam też bym pewnie pierdolnął niestety po słupkach w jego sytuacji.
No jasne kurwa lepiej jebnąć w auto i narazić siebie i pasażerów na ciężkie urazy, ale za to zyskać pieniądze na naprawę auta i dostawać dożywotnią rentę i resztę życia spędzić jako warzywo. Facet zrobił to co do niego należało, a to że ten idiota w Volkswagena uciekł myśląc że go nie złapią to inna sprawa, gdyż normalny kierowca po spowodowaniu wypadku ma obowiązek zatrzymać się i sprawdzić czy nic się nie stało.
i tak pewnie chuja mu zrobią, bo się okaże że zna tam kogoś, Polska to troche taka Rasija
Słyszę, że bardziej spokojne chłopalo niż autoprodukcja moich filmów z trasy.
Kiedy w Polsce doczekam pięknych czasów w których za takie ewidentne przewinienia będzie dożywodni zakaz prowadzenia pojazdów, a za ucieczkę z miejsca wypadku licytacja autka sprawcy i odsiadka lub rok prac społecznych (od razu znajdą się fundusze na 500+)
Jakie kurwa "władzo"? Policja to SŁUŻBA publiczna a nie władza.
Też bym odjechał. Byłem raz w sądzie jako świadek zdarzenia gdzie koleś wykonał niespodziewany manewr i kierowca z którym jechałem ratował się uciekając i uderzył w zaparkowany samochód. Sąd uznał, że "sprawca" (który odjechał od razu, ale zapamiętaliśmy nr boczny taxi) nie ma uszkodzeń więc nie uczestniczył w zdarzeniu drogowym i sprawcą jest kolega, który przez próbę ominięcia skręcającego z prawej strony drogi w lewo (parking) bez kierunku, uderzył w zaparkowany pojazd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów