📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po jaki chuj oni piszą sprajem po tych samochodach?
Chciałoby się coś do Polski ściągnąć, a tu dodatkowe koszty...
Chciałoby się coś do Polski ściągnąć, a tu dodatkowe koszty...
TylerPL napisał/a:
36 rannych w tym 13 ciężko. Nikt nie zginął.
1 nie żyje znakezli pod spalonym samochodem
dudek694 napisał/a:
Trzeba było szybciej zapierdalać jak nic nie widać ...
motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-ogromny-karambol-na-wegrzech-zn...
dudek694 napisał/a:
Trzeba było szybciej zapierdalać jak nic nie widać ...
tak sie składa ze zapierdalanie w takiej mgle to najrozsądniejsza opcja, im szybciej jedziesz tym szybciej wyjedziesz z mgły i szybciej odzyskasz widoczność
Co wy mata do tego Halmana? chociaz wrzuca jakies materiały
Sakiewicz ten knur z Gazety Polskiej woził tych swoich dziadów na marsze niepodległości do Węgier i Wegrzy do nas przyjeżdżali. Ale oczywiście to banderowiec spasiony który dostał odznaczenia ukraińskie dziś już bedzie jeździł z tymi "domami starców" na marsze w Kijowie.A Pokłócić się z ostatnim nam przyjaznym narodem, lizać jaja lewackiego zombi Bidena gdy Orban się z Trumpem spotyka zobaczymy jak to się opłaci.
Dobry materiał... troszkę się tam przypaliły te wraki,a mówią zostań w samochodzie ;E
SmierdzacyBambus napisał/a:
Halman to ma chyba rodzinę na Ukrainie
No wyobraź sobie, że można nie mieć rodziny w Ukrainie i jednocześnie tępić na każdym kroku kacapskie ścierwo. Oni tego nie sprawdzają
janiestad666 napisał/a:
tak sie składa ze zapierdalanie w takiej mgle to najrozsądniejsza opcja, im szybciej jedziesz tym szybciej wyjedziesz z mgły i szybciej odzyskasz widoczność
A jak przejeżdżasz przez duże skrzyżowanie na pomarańczowym już, to wciskaj gaz i zamykaj oczy.
I pomyśleć że 80 procent tych ludzi skończyły wyższa szkole ,a nawet człowiek po podstawowych w takich warunkach zwalnia i uważa, nauka zrobi z ciebie ,miazgę na to wychodzi ,!!
Siriuz napisał/a:
Ale ameba pisała opis.... aaa to Halman
te sraka pewnie two stary jezdzial tirami, matka to kurwisko co dawalo dupy na postojach i oto mamy śmiecia zjeba ha tfu!
Lepsza mogłaby być tylko rozwałka u kacapów. Ale kacapskich pachołków też mi aż tak znowu nie żal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów