📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gierappa gierappaa:)
"Za kolaborację?" Hmm, nie sądzisz, że to jednak nadmierna prędkość, przy trudnych warunkach? Sądzę, że Bóg jednak zrobił wszystko co możliwe. Dał oczy, dał mózg do wyciągania wniosków z otoczenia. Chyba, że kazał lub sam naciskał im pedał gazu.
O jaka fajna wersja MR. OIZO
Jak to takie wieśniaki* kombinują?
"...widoczność na ~50 metrów, to znaczy, że można jechać 100 km/h, bo zdążę wyhamować, tak powiedział Pan Kalkulator Na Jakiejś Stronie..."
?
Czy moja tez jest błędna, gdyż zakładam, że oni w ogóle myśleli?
Czy moja tez jest błędna, gdyż zakładam, że oni w ogóle myśleli?
Gulasz po węgiersku. U nas w stolycy to samo. Lód na szosie, a lemingi zapierdajają swoimi wozidłami w kredycie tobie na zderzaku. Drobne hamowanie i jest stłuczna na 10 samochodów.
36 rannych w tym 13 ciężko. Nikt nie zginął.
voanews.com/a/vehicles-involved-in-highway-pileup-in-hungary-/7000947.html
voanews.com/a/vehicles-involved-in-highway-pileup-in-hungary-/7000947.html
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów