Grunt to być po właściwej stronie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko musisz to donieść do jakiejś konkretnej sytuacji, żeby zaczęła się gównoburza
dlatego ja jestem jednym z tych dwóch który już nie wylewa tylko cieszy się że wszystkie 4 skurwysyny pójdą na dno
a łódka symbolizuje tą kurwe polskę
a łódka symbolizuje tą kurwe polskę
Skywalker75 np. gówno mnie obchodzi podwyżka ceny paliwa o 10 gr bo zapierdalam rowerem do pracy. Ale 80% baranów chyba nie wie, że towary do sklepów są rozwożone tirami, firmy spedycyjne to nie fundacje charytatywne więc podwyższą ceny, a sklepy tym bardziej nie rozdają żarcia za darmo wieć jeśli zwiększa im się koszty to wrzuca to w cenę towarów. Ale kurwa nie 10 groszy to Obajtek na klatę weźmie i nie podwyższą cen na stacjach.
mygyry napisał/a:
@up Wiadomo, że ci z wiadrem to PiS przecież
werther napisał/a:
@up i wiadomo, że dziury od spodu robią europosłowie
Europosłowie czy tam Opozycja Totalitarna, to zajebali deski ...i sprzedali niemcom. A ci na górze to ich wyborcy, którzy myślą że za to nie zapłacą.
A tobie się KebabRemover pomieszało. Polska fakt to matka, ale nasza nie twoja. Po słowie kurwa, powinna więc się znaleźć twoja matka. Ech te nasze białe czarnuchy, dno z polskiego
@up zapomniałeś coś dodać o żydach
@KebabRemover Na kogo byś biedaku szczekał gdyby tej znienawidzonej przez ciebie Polski zabrakło?? Zostało by ci tylko obciągać czarnuchom z nudów.
@KebabRemover Na kogo byś biedaku szczekał gdyby tej znienawidzonej przez ciebie Polski zabrakło?? Zostało by ci tylko obciągać czarnuchom z nudów.
AyCaramba napisał/a:
@up zapomniałeś coś dodać o żydach
Nie zapomniałem, tylko się nie rozdrabniałem. Wiadomo że:
Cytat:
to są właśnie żydzi, szabes goje i folksdojcze. ...noooo, ostatnio jeszcze ukraińska swołocz się dopisała do folkslistyOpozycja Totalitarna
Polska na jednym obrazku. Tak jest od czasow kiedy wprowadzilismy sobie demokracje. Najpierw przekupiona szlachta, przedkładajaca swoje interesy nad interesami panstwa, obok szlachty, ktora zamiast silnego panstwa wybierala swoje silne wplywy i niezaleznosc, po obecna forme demokracji, w ktorej politycy robia praktycznie to samo.
Tak by było jakby PO sprowadziło do Polski imigrantów, sami by mieszkali na strzezonym osiedlu, a reszta bujałaby sie z tym bałaganem. Nie powiem że syfem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów