📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W tym kawałku ma rację (choć odjechał mieszając w to Boga i jakieś new age'owe "otwieranie duszy"). Warto wiedzieć, że jego żona jest żydówką i w żadnej jego audycji nie znajdziecie wzmianki o syjonistycznym lobby.
to ten co kiedyś krzyczał o broni btw
Gada jak jakiś fizyk/astronom i właśnie za to leci piwko.
Mnie w tych jebanych amerykańcach wkurwia zawsze to, że tym pieprzonym krzykiem próbują okazać pewność siebie, która nijak się ma do merytoryczności wypowiedzi (oczywiście nie w ich ocenie). Kurwa! Gościu przeczytał na Wiki kim był Tesla i Magellan i zgrywa Boga mądrości! Ja pierdole jak mnie to wkurwia. Pewnie nawet nie wie na jakiej zasadzie działa pieprzona wolframowa żarówka - o Edisonie pewnie też nie słyszał.
Tępe społeczeństwo - tępe wzorce. Próbować przelać im cokolwiek wartościowego to jak tłumaczyć kurzofretce jak zajebać headshota w CoD.
I jeszcze tak drze te morde...
Tępe społeczeństwo - tępe wzorce. Próbować przelać im cokolwiek wartościowego to jak tłumaczyć kurzofretce jak zajebać headshota w CoD.
I jeszcze tak drze te morde...
Czekam na typa który w swoich 10 tezach wyjaśni jak wolni jesteśmy na tym świecie i jedyne co złe się dzieje to przez nas samych i po prostu utrudniamy rządom ich prace haha!
@pepekolo gościowi chodzi o to że showbiznes to gówno które jest nam serwowane żeby nas ogłupić. Odpychają nas tym shitem od historii, matematyki, fizyki i wszelkiej przydatnej wiedzy po to byśmy nie byli świadomi tego co się dzieje na świecie. Przecież on nie chcę przechwalać się swoją wiedzą lol
Dla mnie ten koleś może (ale nie musi) być przykładem człowieka nakręcanego przez establishment, o którym mówi, wręcz należącym do niego. Zasłyszałem kiedyś, że w jakiejś książę opisywane są przykłady, jak to żydzi dorobili się swoich wśród przywódców ugrupowań antysemickich, gdzie tworzą tam swoje działania niby działające na niekorzyść żydom, a jednak dla przeciętego człowieka bez zdania na ich temat, odrzucającego ten antysemityzm. Koleś tak pajacuje w tym swoim programie i innych wypowiedziach publicznych, że skutecznie odstrasza ludzi próbujących odnaleźć się w tym zjeb**ym świecie, którzy mogli by przejrzeć na oczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów