📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Lekarze są zgodni. Dziecko nauczyć się chodzić szybciej od matki.
-Ernest Hemingway
Sama bym do eutanazji upośledzonych rękę przyłożyła, zwłaszcza zanim podrosną. Tylko, Adolf z ferajną mieli problemy z wykryciem owych niższych ras: według nich najgorsi byli Żydzi, a tymczasem to że są najwyższą rasą pod względem inteligencji, wynalazczości, itp wiedziano już wtedy. Ale nie, Adolf gadał o nauce a tymczasem zamiast naukowców słuchał kacapskiej mistyczki (madame Bławacki).
I tu nachodzi refleksja: jeśli ktoś przede mną robiąc w ten sposób popełnił tak gruby błąd, może i ja nie mam w pełni racji?
I tu nachodzi refleksja: jeśli ktoś przede mną robiąc w ten sposób popełnił tak gruby błąd, może i ja nie mam w pełni racji?
Ty się z żydowskiego obrządku w Polskim sejmie urwałeś/łaś/łoś?
Ciekawe jak taki dzieciak sra.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ciekawe jak taki dzieciak sra.
Dupą a czym ma srać
Widać że ma paperoka założonego.
Widać że ma paperoka założonego.
Z głodu jeszcze nikt się nie zesrał
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów