📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Flodzia napisał/a:
Jakby też miała turbo to nigdy by jej nie dogonił
A jakby była rybą, to już szkoda gadać.
po czy poznałeś?
Bo Ali-g(r)a-tor - Ali gra na torach
Krok-o-dyl - dał Kroka a gazela dyla
tu jest więcej emocji niż to co dostaniemy na Euro od naszych kopaczy
regal napisał/a:
po czy poznałeś?
Po tym, że biotopy gazeli piaskowych i aligatorów nie pokrywają się, w przeciwieństwie do biotopu krokodyla nilowego.
W sumie to żadne gazele nie występują na terenach gdzie jest jakikolwiek gatunek aligatora.
Ajot napisał/a:
Po tym, że biotopy gazeli piaskowych i aligatorów nie pokrywają się, w przeciwieństwie do biotopu krokodyla nilowego.
W sumie to żadne gazele nie występują na terenach gdzie jest jakikolwiek gatunek aligatora.
I tu się mylisz. Gazela i aligator występują razem w Chinach
pfefe napisał/a:
I tu się mylisz. Gazela i aligator występują razem w Chinach
Otóż nie mylę się. Gazela czarnoogonowa zamieszkuje północne pustynne tereny Chin, a aligator chiński ujście rzeki Jangcy.
Jak na gazelę to nieźle zapierdalała. Nie spodziewałem się takich prędkości
TAAAAKKKKk KURWAAAA udało sięuffff. Cóż za emocję już się bałem że go wpierdoli. Jakby to był jakiś hindus to bym kibicował temu aligatorowi-rybie ale w takim wypadku niech gazela przetrwa
Ajot napisał/a:
Otóż nie mylę się. Gazela czarnoogonowa zamieszkuje północne pustynne tereny Chin, a aligator chiński ujście rzeki Jangcy.
Nie dość że się mylisz to jesteś uparty i nie chcesz się przyznać do błędu. Jest wiele odmian gazel ale żeś sobie wydumał że to musi być czaroogonowa. Poza tym gdyby nawet była to gazela czarnoogonowa to ona jak najbardziej występuje w POŁUDNIOWYCH CHINACH.
pfefe napisał/a:
Nie dość że się mylisz to jesteś uparty i nie chcesz się przyznać do błędu. Jest wiele odmian gazel ale żeś sobie wydumał że to musi być czaroogonowa. Poza tym gdyby nawet była to gazela czarnoogonowa to ona jak najbardziej występuje w POŁUDNIOWYCH CHINACH.
1. W Chinach jest tylko gazela czarnoogonowa z gazel i występuje na terenach pustynnych i półpustynnych na północy Chin.
2. W Chinach jest tylko jeden gatunek aligatora i występuje u ujścia Jangcy.
3. Ich biotopy dzieli ponad 1000km.
4. Żródło Wikipedia en.
Dalej będziesz się kompromitować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów