Człowiek będący pod wpływem napojów wyskokowych czyni próbę samobójczą tulipanem stworzonym z uprzednio rozbitej butelki, w celu przykucia uwagi do swojej osoby. Brak zainteresowania pcha go do czynu mogącego skutkować śmiercią jednakże dokonanie obezwładnienia przez postronnych konsumentów odbiera mu tą możliwość.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podłoga była śliska to się wkurwił i tyle.
Pije by zapomnieć, ale nie zapomina, by pić. To jest życie.
Pije by zapomnieć, ale nie zapomina, by pić. To jest życie.
No i po chuj mu przeszkadzają
c2FtIHNwaWVyZGFsYWo=
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów