Polskie litery nie gryzą, a ich napisanie nie wymaga dużego poświęcenia i wysiłku. Łona - ąę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up: nie "z małej", tylko "małą"... jeśli już kogoś poprawiasz...
Ło kurwa! Nie wiedziałem, że w narodzie mamy tylu profesorów Miodków ;D
swoją drogą, jakbym nie wiedział o czym to jest, to pomyślałbym, że to śpiewa czech xD
swoją drogą, jakbym nie wiedział o czym to jest, to pomyślałbym, że to śpiewa czech xD
Buliusz napisał/a:
@up: nie "z małej", tylko "małą"... jeśli już kogoś poprawiasz...
Na początku zdania umieszczamy wielką literę (nie mylić z dużą, bo duża to taka na pół kartki), jak już kogoś poprawiasz.
Ok, a teraz kto mnie poprawi?
Ja go poprawiłam, bo się śmiał z kolegi, że jest wieśniakiem i nie umie pisać, a wy wyżej już złośliwi jesteście. ; P
Aj, aj, wiedziałem, że do tego ktoś się przypierdoli, ale chciałem skopiować w miarę dosłownie post Achajki.
mam do Ciebie malutenka prosba -> mam do Ciebie malutenka prosbe / chyba powinno byc (0.46 )
Do rymu by nie pasowało
Zapanowała nowa moda na tym niegdyś świetnym forum. Teraz nagle przed ripostą trzeba zajrzeć do profilu osoby ripostowanej żeby przyjebac się do
-pierwszego komenta
-ilości wrzuconych materiałów
-ich jakości
-miejscowości z której pochodzi
No żesz kurwa ludzie, wy zapewne wrzucacie zawsze hot materiały (pierdolone no-lifey), mieszkacie w wielkich aglomeracjach, a jak zalogowliście się na forum mieliście od razu 129 postów <lol2>
-pierwszego komenta
-ilości wrzuconych materiałów
-ich jakości
-miejscowości z której pochodzi
No żesz kurwa ludzie, wy zapewne wrzucacie zawsze hot materiały (pierdolone no-lifey), mieszkacie w wielkich aglomeracjach, a jak zalogowliście się na forum mieliście od razu 129 postów <lol2>
Achajka napisał/a:
Ja go poprawiłam, bo się śmiał z kolegi, że jest wieśniakiem i nie umie pisać
Nie prawda. Nie śmieję się z ludzi ze wsi
Ale dzięki za poprawę. Każdemu błąd może się zdarzyć, byleby jak najrzadziej
To jest nic jak robienie z igły wideł. Polak Polaka odczyta bez problemu nawet jesli tekst nie zawiera polskich znaków... Zwłaszcza przy nieformalnej korespondencji. Tak samo jakbym sie doczepił, że ktoś użył emotikonki , lub cos podobnego. Kiedyś rapowali o szarej rzeczywistości a teraz rapuja o ą, ę, złotych łancuchach i JP...
Cytat:
To jest nic jak robienie z igły wideł. Polak Polaka odczyta bez problemu nawet jesli tekst nie zawiera polskich znaków... Zwłaszcza przy nieformalnej korespondencji. Tak samo jakbym sie doczepił, że ktoś użył emotikonki , lub cos podobnego. Kiedyś rapowali o szarej rzeczywistości a teraz rapuja o ą, ę, złotych łancuchach i JP...
interesuje się hh od bardzo dawna i powiem ci szczerze że wolę posłuchać jak Lona rapuje o ĄĘ, lub nawet jak zapierdala o autobusie, który symbolizuje Polskę, niż słuchac kolejnego uliczniackiego tekstu HG o tym jakie życie jest trudne, jakie hujowe i jak oni szanują underground.
To się robi żałosne. Polecam teksty Sokoła, chyba najbardziej dojrzałego rapera obok Łony na naszej scenie. A dla oportunistów zrażonych do HH proponuję album Magiera LA - Poeci.
@Obywatel
Lub gdy kończymy dwoma kropkami zdanie...
Lub gdy kończymy dwoma kropkami zdanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów