Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P.S. Pozdrawiam musialem.
P.S. Też musiałem.
Pewnie dlatego nie widzieliśmy, bo nie wchodzimy na JM, wykopy, itp. i tego mógłbyś się kurwa domyślić. W moim przypadku, nie wchodzę w internecie na żaden inny portal/forum, oprócz sadistica i dla tego chuj mnie obchodzi co skąd jest, a jeszcze bardziej wkurwiają mnie ludzie, którzy codziennie przeglądają cały internet z góry na dół, a później tu siedzą i pierdolą, że widzieli to setny raz.
P.S. Też musiałem.
i tu może ci się wydawać że... ops przepraszam: i tu moze ci sie wydawac ze to cenna riposta lecz jak mogles sie domyslic lone "ae" slyszalem juz wieki temu wiec twoja teoria ssie, a teraz jedynie dziwi mnie to ze ludzie sie tak tym podniecaja, okolo tydzien temu dostalem link do tej piosenki od kolegi na JM, poza tym na facebooku ludzie wklejaja ten link jak pojebani wiec musial bym komputera nie wlanczac zeby na to nie trafic, jebany hit internetu sobie znalezliscie, aha a najlepsze jest to ze juz praktycznie w mowie ą i ę jest nie słyszalne.
PS za próbę riposty masz piwo odemnie bo też bym tak napisał na taką zaczepkę
i też znam Łonę trochę czasu, ale dopiero niedawno sobie ten kawałek przypomniałem.
@up
Lub, gdy zdanie zaczynamy z małej litery i kończymy uśmieszkiem zamiast kropką..
dokładnie, zgadzam się
"Mam do ciebie malutenka prosba"
a powinno być
"Mam do ciebie malutenka prosbE"
Ale miliard piw za nutę.
Ja sie moge usprawiedliwic tym ze mieszkam za granica , a komp nie byl kupiony w Polsce.
Gówno, nie usprawiedliwienie. O ustawieniach językowych słyszałeś? Chyba, że masz cyrylicę/krzaczki na klawiaturze - wtedy ok.
To prowokacja przeciwko mnie i moim postom
taa, ten filmik to apel do władz i do społeczeństwa
interesuje się hh od bardzo dawna i powiem ci szczerze że wolę posłuchać jak Lona rapuje o ĄĘ, lub nawet jak zapierdala o autobusie, który symbolizuje Polskę, niż słuchac kolejnego uliczniackiego tekstu HG o tym jakie życie jest trudne, jakie hujowe i jak oni szanują underground.
To się robi żałosne. Polecam teksty Sokoła, chyba najbardziej dojrzałego rapera obok Łony na naszej scenie. A dla oportunistów zrażonych do HH proponuję album Magiera LA - Poeci.
Nie mialem na mysli HG, ani Peji etc. Bo nie lubie ich muzyki. Sokola bardzo lubie tak samo jak O.S.T.R'a. I wiadomo, wole ąę od SLU czy JP. Co nie znaczy ze mi sie to podoba;)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów