Tamaryszek napisał/a:
A ja czekam, aż taki D.E.B.I.L. się wypierdoli i będzie bezpieczniej na drogach. Nic dziwnego, że drogi są w Polsce tak niebezpieczne, skoro zachowanie, które w cywilizowanym kraju spotka się z napiętnowaniem u nas się chwali. Brawo kurwa, brawo. Jak cię to jara to spoko, ale po co to pokazywać(na sadolu jest teraz wiecej dzieciaków niż w szkołach podczas lekcji). Później dostaną skuter, motorek, albo zapierdolą ojcu auto i skończą jak te dzieciaki z wakacji-7 trupów). Zajebiście może to wygądać podczas wyścigów Moto GP, ale nie na publicznej drodze, gdzie są zwykli użytkownicy dróg.
"D.E.B.I.L." - wytłumaczysz to to znaczy w twoim umysłowym skrócie? Drogi są niebezpieczne? No tak, bo są chujowe i dziurawe
Koleżko, wchodzisz na sadistica. Dlaczego nie wejdziesz na harda i nie napiszesz pod filmikiem gdzie jest nagrane morderstwo przykładowo, że po chuj to wrzucaja do sieci, dzieci patrzą i biorą przykład? Beka z typa, każdy żyje jak chce i tyle, a ty ani nikt inny nie ma prawa mi mówić jak mam życ, skoro on chce zapierdalac to to robi i bedzie robił. Idz słóż skarge na policje, zamknij sie w domu a do roboty zapierdalaj pieszo skoro sie boisz autem, bo jest niebezpiecznie.