Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli tym stwierdzeniem można powiedzieć, że imigranci, romowie, cyganie, meleanosy to nie są w cale tacy źli ludzie jak się wydaję społeczności sadola, ba nie tylko społeczności sadola ale większości Polaków? Nie bez powodu biorą się stereotypy, to ludzie je tworzą a nie rydwany w których się poruszają.ale wrzucanie ludzi do jednego wora jest takim samym ograniczeniem umysłowym jak w/w bohaterowie
PS: Golf ma zawsze pierwszeństwo, zawsze.
To już jest nudne i mało śmieszne. Mierny przekaz jakiegoś zakompleksionego padalca, który nic nowego nie wnosi. Każdy rozumny człowiek wie i zdaje sobie sprawę, iż troglodyta nie kupi sobie nowej siódemki, szóstki, a nawet piątki. Pojawi się czasem jakiś frog... Ale na litość boską, przygłupów nie brakuje w VW, Audi, Mercach, Seatach, a zwłaszcza w we wspomnianych "buuniach", ale to jeżdżące trupy w takim samym stanie technicznym jak stan i poziom umysłu ich właścicieli. Trafiają się również pseudo gangusy, którzy używają czarnych bawarek jako atrybutu bezwzględnego pierwszeństwa na drodze tak głęboko wpojonego w mentalność Polaków, ale wrzucanie ludzi do jednego wora jest takim samym ograniczeniem umysłowym jak w/w bohaterowie, często dramatyczni w dosłownym słowa tego znaczeniu.
niby chciales byc obiektywny a i tak musiales pojechac po bmw, wpasowales sie w profil "zakompleksionego padalca"
Robiłem w UK i poznałem paru to mi wystarczyło. A to co widziałem jak większość żyje, widziałem jaki mają stosunek do innych grup etnicznych szczególnie gdy są w grupie, widziałem co wpajają młodzieży do głowy to mi wystarczyło.
Pozdrawiam
hehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów