Coś typ musi mieć w tej bani. Jakieś wyostrzone myślenie abstrakcyjne czy coś. Ja prostego ludzika z 4 kresek i kółka nie namaluje, a tutaj.....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
poziom hard...
z 4 kresek, to ja też nie potrafie, ale polecam spróbować z 5
z 4 kresek, to ja też nie potrafie, ale polecam spróbować z 5
policzmy
Bo to je amelinium! tego nie pomalujesz !
jak dla mnie, to 5 kresek to minimum, więc dzięki Ci bardo za ułatwienie życia mego!
matiqq napisał/a:
jak dla mnie, to 5 kresek to minimum
Na upartego to i z 3 da się zrobić (nie licząc głowy). Po prostu ludzik będzie w szpagacie i z rozłożonymi ramionami.
Chuj z jednej kreski też się da, tylko że ma ujebane ręce i nogi. Nawet bez kresek się da (samą głowę po wybuchu ;])
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów