Narkotyki są niezdrowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Narkotyki są niezdrowe
Czy on nie zauważył, że jest coś nie tak ? :o
To wygląda jak po krokodylu czyli w chuj zanieczyszczonej dezomorfinie, powszechnie znanej w rosji oraz innych ubogich krajach gdzie jest niesamowicie tani i przez swoje zanieczyszczenia ma zajebiste efekty do oglądania na tej stronie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
To wygląda jak po krokodylu czyli w ch*j zanieczyszczonej dezomorfinie, powszechnie znanej w rosji oraz innych ubogich krajach gdzie jest niesamowicie tani i przez swoje zanieczyszczenia ma zajebiste efekty do oglądania na tej stronie.
Rzekł ten co sobie nogę upierdolił żeby palić marihuanen ze sklepu za 600 zł. Ćpun
Co wy tam wiecie prawda jest taka, że za dużo palcem w nosie grzebał albo starej kurwie w parszywym piździsku
@bercisko
Z jakiego to filmu?
Z jakiego to filmu?
kirkor1245 napisał/a:
Rzekł ten co sobie nogę upierdolił żeby palić marihuanen ze sklepu za 600 zł. Ćpun
Marihuana nie jest narkotykiem
kirkor1245 napisał/a:
A u velturego to nie było przez cukrzycę ?
Z apteki*
apteka sklep jeden huj w dzisiejszych czasach.. po drugie to samo kupisz na ulicy za polowe ceny, co chcesz...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów