Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.W dawniejszych czasach, gdzieś tak w Średniowieczu pogardzanym przez was, było inaczej. Za gwałt przybijali gościa za pałę i torbę pod mostem, no i tak sobie wisiał, a do ręki dawali mu nóż. Jak się chciał uwolnić, to musiał oderżnąć sobie wszystko co miał. Jak przeżył, to już nikogo nie mógł zgwałcić.
Nie pod mostem, tylko na poręczy mostu sadzali pryncypała i dopiero tam przybijali. Jakby miał wisieć i utrzymywać się na samych jajach, to brzytwa była by w ogóle niepotrzebna
Nie pod mostem, tylko na poręczy mostu sadzali pryncypała i dopiero tam przybijali. Jakby miał wisieć i utrzymywać się na samych jajach, to brzytwa była by w ogóle niepotrzebna
zrobiłeś sprostowanie a wygląda na to ze używasz słów których nie rozumiesz; polecam sprawdzić znaczenie słowa pryncypał
zrobiłeś sprostowanie a wygląda na to ze używasz słów których nie rozumiesz; polecam sprawdzić znaczenie słowa
Chuj mnie to boli.
Jebać pedofili xD i tak 14 latki dupy dają za telefony itp. xD więc to walka z wiatrakami
Pryncypała? A może wiercipiętę lub pierdzimączkę? Ja jebie synu!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów