Ziemia jest płaska.
Imię_Jego44 gdzie jesteś? Weź coś powiedz.
maksymilian45 napisał/a:
Według teorii która mówi że ziemia jest płaska to w co uderza rakieta to sklepienie stworzone przez Boga. Ja sam do końca tego nie rozumiem i jestem w tym zagubiony.
To ja ci otworzę oczy. Ziemia jest płaska, Obama to reptilianin z układu zeta reticuli. Lewactwo to szaraki, ale pod wpływem porwań ludzi przez ufo i pobierania od nich nasienia są podobni do nas. Papierz franciszek jest iluminatą, a w muzyce poprzez przekaz podprogowy wmawia się młodym, aby więcej ćpali, mordowali, gwałcili i uprawiali więcej wyuzdanego seksu w imię szatana paździocha mariana.
Ziemia nie jest płaska i już kiedyś na ten temat dyskutowałem z Imię_Jego44 i już mi się nie chce tego tłumaczyć. Krzywiznę ziemi już zauważyli w chuj dawno temu żeglarze. Oddalając się w stronę morza/oceanu ląd znikał za horyzontem i nie dlatego, że była chujowa pogoda tylko dlatego, że krzywizna ziemi przysłaniała ląd co dowodzi, że ziemia na pewno jest okrągła.
Po drugie nie wyobrażam sobie tego, żeby w kosmosie kręciły się wokół własnej osi kwadratowe czy trójkątne planety.
Po trzecie nawet na tym materiale który podesłałeś widać krzywiznę ziemi, więc sorry, ale ni chuja zimia jest okrungła i chuj.
maksymilian45 napisał/a:
Na filmie poniżej widać jak amatorska rakieta wystrzelona w powietrze uderza w coś i nagle zatrzymuje się w miejscu.
No nie? A temu zatrzymaniu towarzyszy dźwięk podobny do tego jak kamera wpada w wodę co dowodzi, że niektóre partie atmosfery składają się z oceanów wody które otaczają planetę.
Już niedługo Bracie, przylecą nasi przyjaciele niebiescy Aśtar Śeran, Ptaah i wyswobodzą nas z kajdanów kłamliwych jaszczurów z kosmosu.