miskolabor napisał/a:
@gordon1986
A zmieni ? nagle rzucisz pracę, rodzinę, hobby itp bo okaże się inaczej ? Eeeee? Nic kompletnie nic, a nawet jeśli fałsz to prawda a prawda to fałsz to napiszę że są bardziej przyziemne sprawy które mogą zrujnować twój tok myślenia , choć by to że możesz być Pewny że żona cię nie zdradza a tu taki chuj :] albo że kupiłeś nie bity samochód a tu taki chuj albo że Ziemia jest kulista a tu taki chuj. Powiem tak, nie chce mi się zdychać zapierdalają sobie głowę taką głupotą jak to czy owa Ziemia jest sraka czy taka, nie spłonę jeśli się okaże że jest inaczej a może kurwa spłonę heheheh
Nadal idziesz złym tropem. Nie interesuje Cie co jest po śmierci? Tu chodzi tylko o to tak naprawdę czy przez przypadek Bóg Stwórca nie jest mocno ukrywany przez elity, pracować będę, ale zmienię swoje nastawienie do świata i do ludzi bo czymże jest życie 100 lat na ziemi do wiecznego sryliardowego kiblowania w piekle cierpiąc wieczność? Może jednak jest boski plan i trzeba go poznać i być i żyć z nim w zgodzie żeby później Ci nie dojebał jak umrzesz
Ja jestem nadal sceptykiem, ale zaczynam wierzyć, czuje, że coś jest nie tak, że Bóg Stwórca wygrywa we mnie z Szatanem, przepędza go.
Nie poświęcam temu tematowi za dużo więc nie martw się, mam ręke na pulsie co do żony
dzięki temu nawet bardziej ją kocham każdego dnia, a co najlepsze ona też powoli się budzi, sama robi research i rozkminia i dochodzi powoli do tych samych wniosków
poświęcam tematowi mało czasu, ale to długo już trwa ponad rok będzie
"A co do tych masztów na blokach... ok kup sobie wzmacniacz za paredziesiąt tysi albo wyślij satelitę w kosmos z reaktorem Atomowym wielkości komputera Odry i bedziesz miał takie wzmocnenie sygnału ze bedziesz mógł podgrzewać burgery na parapecie ehhhhhh niedowiarki."
Lol, rozumiem, że tak zrobiłeś i że masz na to dowody skoro wiesz, że tak się da zrobic? Twoja bujna wyobraźnia nie wchodzi w grę. Niedowiarki? Podgrzej tego burgera swojego i pokaż na filmie jak to zrobiłeś a chętnie osobiście wpadne do Ciebie jeśli mnie zaprosisz i spojrzę jak to działa
I tradycyjnie odpowiedzi tylko na część pytań, zadałem ich znacznie więcej