os79 napisał/a:
@maksymilian45
Bardzo realne jest to że anioł pod postacią gołębia zapłodnił babę a ta zaszła w ciążę, potem urodziła anielskiego bękarta i dalej była dziewicą !!! NORMALNE PRAWDA MAKSIU ????
Działasz jak partia PO. Nazywam to atakiem na Donalda. Stara metoda stosowana od czasów napoleona gdzie Anglicy rysowali antyfrancuskie karykatury Napoleona przedstawiającego go jako niskiego karła na tle wielkiego króla Anglii
. Stąd przekonanie, że Napoleon miał nie więcej niż 150cm, a w rzeczywistości był średniego wzrostu jak na owe czasy (175cm ).
W tej chwili wyśmiewasz moją religię rzucając hasłami o których nie masz pojęcia. Mylisz symbole i bierzesz słowa Pisma Świętego zbyt dosłownie, zresztą jak każdy młodociany ateista który przed śmiercią się nawraca. Gdybyś chociaż mógł zobaczyć to co ja widziałem tuż po ciężkim wypadku gdzie nieomal straciłem życie błągałbyś Jezusa na kolanach, żeby przebaczył ci te farmazony którymi karmisz resztę ludzi na sadisticu.
Max to osoba która poszukuje w życiu prawdy i ją odnajdzie, a ty stoj w miejscu, piekło jest realne a kara wieczna.
garota napisał/a:
Rozkminy na poziomie widzę. To ja dodam od siebie że wielu specjalistów zaczyna rozważać teorie o ludziach żyjących lłu boku dinozaurów. Znaleziono rzeźby z czasów inków które by na to wskazywały. Odkryto odcisk łapy dinozaura a obok ślady ludzkie. pokazujące dinozaury też nie są czymś nowym dla nauki. Majowie i króla "Pakal" siedzący w rakiecie i niby odlatujący w zaświaty. W nosie ma coś co Majowie nazywali "darem bogów", czyli dozownik tlenu. Ludziska kurwa jeżeli myślicie że Bóg jest taki jak go nam przedstawiają, to macie straszny problem. Nie mówią nam prawdy i nie chcą żebyśmy ją poznali bo prawda jest taka że nasz sposób życia jest obecnie zły. Jesteśmy pod stałą kontrolą rządów polityki i religii. Gdybyśmy znali prawdę to byś my pewnie jak Indianie biegali sobie na golasa po łąkach, zbierali kwiatki i dymali się kiedy mamy tylko na to ochotę.
Taki dzień nadejdzie, poczytaj o 3 tajemnicy fatimskiej. Kto wie, może jeszcze za naszego życia poznamy prawde
.