18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Witam! Na wstępie chciałbym napisać, iż nie jest to temat typowo sadolski [nawiąanie do tego tematu KLIK], a że może kogoś to zaciekawić to postanowiłem się pochwalić własnoręczną, amatorską restauracją ruskiego shitu zwanego również jako ural m63 z roku 67. Jeździ się nim trudno, pali w chuj, a na dodatek troszkę spaprałem farbę... ale coś tam wyszło. Praca trwała lekko ponad miesiąc, niestety nie zrobiłem zdjęć miejsc najbardziej uszkodzonych.

Przed rozbiórką

Rozebranie i wywalenie wszystkich kabelków i innych pierdół.

efekt ostateczny

Ten hełm to "polski" wz. 50. W miarę żeby "historycznie" było.
Jeszcze tylko jakiś KM i można urządzać polowania na ciapaków.
Zdjęcia robione pralką "franią".
Pierwszy temat, czekam na zmieszanie z błotem.
Zgłoś
G................9 2014-01-16, 20:50 33
Wyszło ok, przy następnym zabytku pójdzie Ci lepiej:)
Brawo za robotę i zasłużone piwko, należy się po robocie:)
Zgłoś
Hans-Kloss 2014-01-16, 21:00 2
Motocykl super! roboty też widać nie mało ale na twoim miejscu kolor bym zrobił mat... tak mi się wydaje że wyglądał by bardziej hardcorowo ale to kwestia gustu . Piwko za hobby i prace .
Zgłoś
l................e 2014-01-16, 21:01 9
Fingolfin napisał/a:

Pierwszy temat, czekam na zmieszanie z błotem.

Taki chuj! Za uratowanie każdego klasyka wielki szacunek, a nie mieszanie z błotem
Szczególnie, że na jednej z fotek widać też poczciwego "maluszka".
Zgłoś
Fingolfin 2014-01-16, 21:13
Gurgul99 napisał/a:

Wyszło ok, przy następnym zabytku pójdzie Ci lepiej:)
Brawo za robotę i zasłużone piwko, należy się po robocie:)

Chciałbym się dorwać do niemieckiej bmki albo zundapa, no ale neistety, nie mam funduszy aby zakupić, a nie mam zamiaru póki co urala sprzedawać

henek07 napisał/a:

Motocykl super! roboty też widać nie mało ale na twoim miejscu kolor bym zrobił mat... tak mi się wydaje że wyglądał by bardziej hardcorowo ale to kwestia gustu . Piwko za hobby i prace .

Też myślałem, żeby machnąć taki matowy... no ale cóż, może następnym razem
A.J.K.S napisał/a:

Taki chuj! Za uratowanie każdego klasyka wielki szacunek, a nie mieszanie z błotem
Szczególnie, że na jednej z fotek widać też poczciwego "maluszka".

"Poczciwy" maluszek z roku 2000 Też pobawiłem się trochę przy nim i poszedł dalej
Zgłoś
Ronoaro 2014-01-16, 21:41 4
Osz kurwa Szarik!

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
SKINHEAD 2014-01-16, 22:09 2
Kawał dobrej roboty Fingolfin, zasłużone piwko leci... swoją drogą, powiedzcie mi bo może ja się nie znam : Co za jebany debil pomalował wcześniej Urala na turkusowo ?
Zgłoś
Fingolfin 2014-01-16, 22:12 1
SKINHEAD napisał/a:

Kawał dobrej roboty Fingolfin, zasłużone piwko leci... swoją drogą, powiedzcie mi bo może ja się nie znam : Co za jebany debil pomalował wcześniej Urala na turkusowo ?

Białoruski chłop. Pół biedy że na turkusowo... pomalował to ... wałkiem prawdopodobnie i to taką farbą, że nie chciało schodzić... Największego zonka miałem, jak pod farbą było... błoto...
Zgłoś
ks.Zenon 2014-01-16, 22:47
maluch też od białoruskiego chłopa? turkusowy..

jeśli ludzie zachowują sie jak zwierzęta należy traktować je jak zwierzęta
Zgłoś
Misiekhagis 2014-01-16, 22:50
Brawo!
dziadek Józef i wuja Adolf byliby dumni
Zgłoś
piotrek22g 2014-01-16, 22:54 7
fajny pies
Zgłoś
Drulec 2014-01-16, 23:02
Pozdrow psa!
Zgłoś
blizniak 2014-01-16, 23:04
po robocie harnaś się należy łap:piwo:
Zgłoś
l0tt4r 2014-01-16, 23:10
za upgrade kolorystyki łap piwo
Zgłoś
b................2 2014-01-16, 23:13
Genialna robota Piwko się należy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów