📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wiem że to ściema ale jak by mi ktoś coś takiego odstawił to ilość kopów i ciosów padających na sekundę była wprost proporcjonalna do długości całego tego filmiku /2 ......
The Green Fairy is my religion...
Ewidentnie się tego nie spodziewał.
bo go ostrzegli przed tym: pl.wikipedia.org/wiki/Chlamydia_trachomatis
Przeczytalem 'mala niespodzianka' i zobaczylem kolesia w bialych bokserkach, to pierwsze co przyszlo mi na mysl, to brazowa plama
dobra dobra ale nikt jeszcze nie napisał że dobra dupa z tej laski
dobra laska z tej dupy
ja myslalem ze to drzwi przestrzelili
podobny wjazd zrobilismy kumplowi
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
podobny wjazd zrobilismy kumplowi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów