Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2019-07-15, 12:30 21
naprawdę ktoś uważa ze jedna, druga czy trzecia firma kurierska jest lepsza czy gorsza? toż to kurwa zależy od charakteru kuriera, czy ma jeszcze duzo przesyłek, czy też od jego indywidualnego humoru na dany dzień...
Zgłoś
nowynick 2019-07-15, 12:45
HAL9000/2 napisał/a:

naprawdę ktoś uważa ze jedna, druga czy trzecia firma kurierska jest lepsza czy gorsza? toż to kurwa zależy od charakteru kuriera, czy ma jeszcze duzo przesyłek, czy też od jego indywidualnego humoru na dany dzień...

HAL żadna nie jest 100% rzetelna, tylko chociaż nie pierdolą jacy to oni cacy a konkurencja nie....
Zgłoś
Zordonek 2019-07-15, 12:59
dlatego lepiej zamówić do paczkomatów in-post wtedy nie rzuci wcale bo nie będzie miał okazji
Zgłoś
Shanttyy 2019-07-15, 14:29 17
Zordonek napisał/a:

dlatego lepiej zamówić do paczkomatów in-post wtedy nie rzuci wcale bo nie będzie miał okazji

Taaa, a do paczkomatu paczki przylatują na skrzydłach nadziei...
Zgłoś
Oponka 2019-07-15, 17:49 1
młody pewnie dopiero, co zaczął tę pracę i się stara, za to ten z UPS widać, że stary wyjadacz i ma już tak wyjebane, że mogą go wyjebać
Zgłoś
egonx 2019-07-15, 18:20 3
Najpierw przyjzyjcie się dobrze, ja też bym jebnął paczka jak bym węże na wycieraczce zobaczył.
Zgłoś
olo1990pl 2019-07-15, 18:42
@Zordonek przy mnie w zimie gość z paczkomatów wysypał cały worek małych/średnich paczek wprost w breję z lodu, piachu i soli (akurat jak serwisowali paczkomat wracałem z pracy i nie chciało mi się specjalnie po paczkę zapierdzielać z powrotem, więc sobie stanąłem z boku i patrzyłem co robią).
Jak zobaczył, że wyciągam telefon to chyba zrobił rekord w pakowaniu paczek do szuflad (a chciałem tylko sprawdzić godzinę). Miałem wtedy do odbioru akumulatorki i zwykłe baterie (kupuję je hurtem na alledrogo) i na szczęście kartony nie przesiąknęły (mimo, że paczka była zafoliowana to wewnętrzny karton był mokry z zewnątrz).

Choć i tak lepiej to niż kurier widmo. Jedynie z DHL mam dobre relacje, bo "sąsiad" z bloku obok pracuje i zabiera paczki na nasze osiedle na ostatni kurs. Z kurierów jeszcze Pocztex i odbiór w Żabce/punkcie PP, jest ok bo mam je pod domem (20m od siebie są ).
Zgłoś
Black Snake 2019-07-15, 20:24 1
olo1990pl napisał/a:

Choć i tak lepiej to niż kurier widmo. Jedynie z DHL mam dobre relacje, bo "sąsiad" z bloku obok pracuje i zabiera paczki na nasze osiedle na ostatni kurs. Z kurierów jeszcze Pocztex i odbiór w Żabce/punkcie PP, jest ok bo mam je pod domem (20m od siebie są ).

Pracuję w DHL byś widział co się wyprawia na magazynie to byś zmienił zdanie. Najbardziej wkurwiające jest jak dostaję rozpiedoloną paczkę... i muszę ją zawieźć do klienta... I później ja zjeby dostaję -.-
Zgłoś
grrronek 2019-07-15, 20:45
Jebać reklamy Amazona.
Zgłoś
Cruciator 2019-07-17, 8:18
grrronek napisał/a:

j***ć reklamy Amazona.

Jak i cały Amazon
Zgłoś
qmaverickq 2019-08-10, 22:00
HAL9000/2 napisał/a:

jak firma wybierze i nauczy pracownika co ma robić i będzie za to go nagradzać, to chuj z tym jaki kto ma charakter. Myślisz, że jak psa nauczysz gryźć, to znaczy, że ma zły charakter? Gówno! Trzeba wpajać dobre zachowanie pracownikom i za to nagradzać, a jak są chujowi to wypierdalać do łopaty czy tam straży miejskiej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem