pisage napisał/a:
akurat jak rządził Kaczyński to ścigali bezdomnego, który za pijacki bełkot o kaczkach stanął przed sądem. Poza tym odróżniaj krytykę poszczególnych ministrów, czy nawet premiera od krytyki Polski. Kaczyński dzieli Polaków na prawdziwych i nieprawdziwych według preferencji partyjnych.
Palikota nie ma za co wsadzać do więzienia, bo głosi poglądy, a nie plany. Za to Kaczyński oskarża bez dowodów i grozi bezpodstawnym więzieniem, a nawet zmianą konstytucji tak aby pasowała do jego koncepcji IV RP.
Nie upatruj zagrożenia w lateksowych dziwolągach, którzy będą co najwyżej krzyczeć. Zagrożeniem jest potencjalny dyktator ogarnięty paranoją.
Wolę dyktaturę niż zasraną demokrację. Za rządów aresztowano faceta, który założył witrynę wyśmiewającą prezydenta oraz kibiców, którzy krzyczeli "Donald, matole". Geremek i inni krytykowali polski rząd na wszystkie możliwe sposoby, wmawiając zagranicy że w Polsce panuje krwawa dyktatura. Palikot nawołuje do likwidacji państwa polskiego i to jest jego plan, i nie mam kurwa zamiaru czekać, aż go zacznie uskuteczniać, i pierdoli mnie jego wolność do wyrażania poglądów. Tusk dzieli Polaków na postępowych i ciemnogród, który należy nawrócić. Nigdy nie słyszałem, żeby Kaczyński mówił, że ci, którzy głosują na Tuska, nie są Polakami. Konstytucja może być zmieniona, nie jest dogmatem. Życzyłbym sobie, żeby ktoś ją zmienił na lepszą, a projekt pisowski jest na pewno lepszy od tego sldowsko-geremkowskiego gówna. Kończąc, powtarzam, wolę dyktaturę niż demokratyczny burdel. W demokracji w III RP nigdy nie zdarzyło się, żeby wybrano normalnych i uczciwych. Już większa szansa, że jakiś dyktator będzie dobrze rządził. Bo po demokracji w Polsce dobrych rządów z pewnością nie można się spodziewać. Jak się trafi dyktator z głową to jesteśmy urządzeni, jak nienormalny to... mamy to samo co teraz, czyli chujnię.
takpalatset napisał/a:
Tacy patrioci jak z koziej dupy widelec.Obrazek
Taki debil z Ciebie, bez porównania. Jak ci pedały załadują chuja w dupę na ulicy, a potem muslimy ukamienują cię za seks homoseksualny, to może kurwa przed śmiercią zmądrzejesz.