18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Film z zajścia:

Podobno oprócz standardowych akbarów krzyczał coś o Aleppo. Zajebany przez Turasa.

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
S................e 2016-12-19, 18:23 1
Jeśli by to była prawda to już dzisiaj Turcja by nie istniała.

Ewentualnie jakiś inny ciapacki kraj który by to odjebał.
Zgłoś
Narkusss 2016-12-19, 18:24 6
No to im teraz Ruskie zafundują arabską zimę.
Zgłoś
darex99 2016-12-19, 18:24 21
Coś czuję, że niedawne ocieplenie stosunków rosyjsko-tureckich, w tym m.in. cofnięcie embarga, szybko odejdzie do lamusa.
Zgłoś
Zawulon 2016-12-19, 18:26 27
Sabajone napisał/a:

Jeśli by to była prawda to już dzisiaj Turcja by nie istniała.

Ewentualnie jakiś inny ciapacki kraj który by to odjebał.

Ok znawco. To jest prawda Zajebali go 30 minut temu

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
pinochett 2016-12-19, 18:37 100
Turcja to kraj z silna armia, Ruscy im nie podskocza, a za plecami maja USA. Mam wrazenie, ze to ma zwiazek z tym co sie w Polsce dzieje, znak dla Rosji. Ludzie zwiazani ze sluzbami Rosyjskimi chca zrobic przewrot w Polsce przez np. pionka Komoruskiego i reszte ludzi wyszkolonych za komuny w Moskwie ktorym sie ukroca biznes i emerytury. Mam nadzieje, ze opozycja sie nawroci, a reszta spakuje sie i zwieje z kraju przed gniewem ludzi. Nie jestem za PISem ale nie mozna dac zrobic z siebie Ukrainy. Bo sie juz nie podniesiemy.
Zgłoś
saves 2016-12-19, 18:43 1
No to kurwa zaczynam robić zapasy, bo to, że się zagotuje jest tylko kwestią czasu.

A w TVN24, 15 osób plus pizzeria robią rewolucję.

edit: Właśnie podali, że Moskwa nie zamierza z tego powodu jakoś zmieniać stosunków dyplomatycznych z Turcją. Całe szczęście...
Zgłoś
PomysłowyDobromir 2016-12-19, 18:43 1
Grubo. I gruby ruski padł. Ciekawe co dalej. Podeślijcie kolejny odcinek pt Rosja zmiotła Turków.

私の鉛筆を吸います。ディック。
Zgłoś
mygyry 2016-12-19, 19:01 10
Myślicie, że Putin poświęci interesy z Turcją, która dyma teraz UE, przez atak jakiegoś obwiesia?
Zgłoś
Simon2020 2016-12-19, 19:06 6
Rosja zazwyczaj mści się w mniej medialny ale bardziej efektywny sposób. Tylko czekać na jakieś przypadkowe zrównanie tureckiego oddziału w syrii.
Zgłoś
korinogaro 2016-12-19, 19:08 1
@Simon2020 albo zatrucie kogoś ważnego w Turcji polonem.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-12-19, 19:11 36
darex99 napisał/a:

Coś czuję, że niedawne ocieplenie stosunków rosyjsko-tureckich, w tym m.in. cofnięcie embarga, szybko odejdzie do lamusa.

No jasne
Od razu 100 bomb nuklearnych Putin jebnie na Turcję tylko dlatego, że jakiś podczłowiek z ISIS lub FSA odstrzelił jakiegoś ambasadora, których jest tysiące na jego miejsce
Ehh dzieciaki, w geopolityce nie ma miejsca na emocje wbijcie sobie to do główek raz na zawsze
A nie husarzcie już tyle
Zgłoś
Sifo_Dyas 2016-12-19, 19:18
no to teraz niejedna spadająca gwiazdka im na łeb zleci
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-12-19, 19:19 14
Sifo_Dyas napisał/a:

no to teraz niejedna spadająca gwiazdka im na łeb zleci

Następny idiota
Zgłoś
Aonoyoru 2024-07-17, 12:57
pinochett napisał/a:

Turcja to kraj z silna armia, Ruscy im nie podskocza, a za plecami maja USA. Mam wrazenie, ze to ma zwiazek z tym co sie w Polsce dzieje, znak dla Rosji. Ludzie zwiazani ze sluzbami Rosyjskimi chca zrobic przewrot w Polsce przez np. pionka Komoruskiego i reszte ludzi wyszkolonych za komuny w Moskwie ktorym sie ukroca biznes i emerytury. Mam nadzieje, ze opozycja sie nawroci, a reszta spakuje sie i zwieje z kraju przed gniewem ludzi. Nie jestem za PISem ale nie mozna dac zrobic z siebie Ukrainy. Bo sie juz nie podniesiemy.

Strasznie chujowo się twój wpis zestarzał.....

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów