Podobno oprócz standardowych akbarów krzyczał coś o Aleppo. Zajebany przez Turasa.
Podobno oprócz standardowych akbarów krzyczał coś o Aleppo. Zajebany przez Turasa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewentualnie jakiś inny ciapacki kraj który by to odjebał.
Jeśli by to była prawda to już dzisiaj Turcja by nie istniała.
Ewentualnie jakiś inny ciapacki kraj który by to odjebał.
Ok znawco. To jest prawda Zajebali go 30 minut temu
A w TVN24, 15 osób plus pizzeria robią rewolucję.
edit: Właśnie podali, że Moskwa nie zamierza z tego powodu jakoś zmieniać stosunków dyplomatycznych z Turcją. Całe szczęście...
Coś czuję, że niedawne ocieplenie stosunków rosyjsko-tureckich, w tym m.in. cofnięcie embarga, szybko odejdzie do lamusa.
No jasne
Od razu 100 bomb nuklearnych Putin jebnie na Turcję tylko dlatego, że jakiś podczłowiek z ISIS lub FSA odstrzelił jakiegoś ambasadora, których jest tysiące na jego miejsce
Ehh dzieciaki, w geopolityce nie ma miejsca na emocje wbijcie sobie to do główek raz na zawsze
A nie husarzcie już tyle
Turcja to kraj z silna armia, Ruscy im nie podskocza, a za plecami maja USA. Mam wrazenie, ze to ma zwiazek z tym co sie w Polsce dzieje, znak dla Rosji. Ludzie zwiazani ze sluzbami Rosyjskimi chca zrobic przewrot w Polsce przez np. pionka Komoruskiego i reszte ludzi wyszkolonych za komuny w Moskwie ktorym sie ukroca biznes i emerytury. Mam nadzieje, ze opozycja sie nawroci, a reszta spakuje sie i zwieje z kraju przed gniewem ludzi. Nie jestem za PISem ale nie mozna dac zrobic z siebie Ukrainy. Bo sie juz nie podniesiemy.
Strasznie chujowo się twój wpis zestarzał.....