18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ambergris Tincture
~Beny • 2019-12-13, 23:46
Z cyklu 'sadistic bawi i uczy'

Ambra (Ambergris Tincture) – wydzielina z przewodu pokarmowego kaszalota (Physeter macrocephalus), która jest prawdopodobnie wynikiem niestrawności lub zaparcia wieloryba.

Według źródła mieszkaniec Tajlandii znalazł to na plaży. Szacowana wartość wynosi od 55 do 75 milionów jenów

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
~Velture 2019-12-13, 23:54 7
To wielorybie gówno jest warte 2 nasze bańki?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
r061071 2019-12-13, 23:54 5
A że sie chujek nie boi że zajebią

forza nostra legge
Zgłoś
Igorek95 2019-12-13, 23:55 2
Wykorzystywane w przemyśle perfumeryjnym, a ludzie już mają to do siebie że za ładne pachnidełko dadzą wiele

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
chocho 2019-12-14, 0:02 9
Ja cież pierniczę, nie takie rzeczy się znajdowało nad ranem na plaży w Mielnie. Nigdy nie pomyślałem żeby taki szajs zabrać do domu. A mogłem być bogaty...
Zgłoś
ProVVe 2019-12-14, 3:05 2
Jak igorek pisał perfumy stąd cena z kosmosu... Tyle, że sam nigdy bym tego nie rozpoznał jakby leżało w piachu

Ola gringo
Zgłoś
Madziulek91 2019-12-14, 8:38
A ile to na nasze?
Zgłoś
Sanjaro 2019-12-14, 9:14 3
Madziulek91 napisał/a:

A ile to na nasze?

20 zł
Zgłoś
Stonka 2019-12-14, 9:20 4
Madziulek91 napisał/a:

A ile to na nasze?

33-45 cebulionów
Zgłoś
woytasw 2019-12-14, 11:52
Dlaczego na swoją matkę mówisz kaszalot?
Zgłoś
Putikonto 2019-12-14, 12:41
Też coś takiego znalazłem. Nie sprzedałem, postanowiłem wykorzystać to do tworzenia domowych perfum
Zgłoś
Hen 2019-12-14, 22:53 1
No na pewno w Tajlandii są jeny...
Zgłoś
~Beny 2019-12-14, 23:06
Hen napisał/a:

No na pewno w Tajlandii są jeny...

Według źródła mieszkaniec Tajlandii znalazł to na plaży.

Film znaleziony na japońskiej stronie

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
URAGE 2019-12-14, 23:16 1
~Velturałkę napisał/a:

To wielorybie gówno jest warte 2 nasze bańki?

Tak, bo naturalna Ambra jest ciężka do zdobycia, tym bardziej w takiej ilości. Jest to składnik perfum, a te do tanich nie należą. Pewnie taka kupa starczy na roczny zapas produkcyjny dla jednej korporacji.
Zgłoś
mienki 2019-12-14, 23:24 5

200K plnów za gówno wieloryba to dobry deal.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów