📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
I co? I ten urywek podbił serca gimbusiarni, która sra w gacie ze śmiechu jak to słyszy? TO jest BARDZIEJ żałosne niż makieta tupolewa.
Kurwa jebana mać, czy w każdym temacie trzeba wspominać o gimbazie/gimbusach/gimbusiarni ? Ile można ? Chcecie być fajni ? To jest bardziej żałosne niż wasza stara i stary razem wzięci.
25s sekunda mnie rozbawiła że aż zajebałem łokciem w parapet
Amelinion powoli zaczyna wychodzić mi bokiem... żeby nie powiedzieć tyłem ;/
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
filmik oceniłbym jednym słowem -> kiepskie. ale muszę dopisać parę zbędnych słów w komentarzu, żeby nie został usunięty przez moderatora. sami wiecie. liczy się ilość, a nie jakość
w chuj śmieszne, i teraz będziecie się tym srali miesiąc...
No i znowu to kurwa zjebane jaranie się jakimś jebanym żulem. Kurwa!
Nienawidzę tej chujowej mody
Nienawidzę tej chujowej mody
Ja pierdolę co w tym kurwa jest śmiesznego? Śmieszni są Sąsiedzi w oryginale a nie jakieś amelino-chuj-wi-co.
Ale to już jest kurwa nudne
hitler wymiata
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów