📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w Rosji jest bezpieczniej
Dobra składanka. Klipy nie za długie, dobra chwytliwa muzyczka w tle i treść zadowalająca
Piwerko leci. Pozdrawiam
Piwerko leci. Pozdrawiam
Kolor skóry nieprzypadkowy
Zobaczymy czy trump wprowadzi karę śmierci,we wszystkich stanach.swoją drogą muszą masę ludzi utrzymywać w lochach
[ Dodano: 2024-12-27, 11:18 ]
Szczególnie na froncie ,Zobaczymy co będzie w 2025,To będzie kluczowy rok
[ Dodano: 2024-12-27, 11:18 ]
leonidkacap napisał/a:
w Rosji jest bezpieczniej
Szczególnie na froncie ,Zobaczymy co będzie w 2025,To będzie kluczowy rok
Jakby ktoś szukał nuty to jest to remix: Salvatore Ganacci - Take Me To America
A oryginał to: Dubioza kolektiv "U.S.A."
A oryginał to: Dubioza kolektiv "U.S.A."
"USA to najbogatszy kraj trzeciego świata"
W Meksyku za każdą starą stodołą i najgorszych slamsach mają lepsze kamery niż w tej krainie małp i fentanylu.
Kefir30 napisał/a:
Jeśli wpuszczą do Polski, to wychodzić tylko z nożami.
pis wpuścił i nic się nie stało, bo spierdolili na zachód. Aż strach się bać, co się stanie jak wrócą, gdy zły niemiecki Tusk poprawi sytuację gospodarczą i będą wracać.
Amerykański sen!!! Nabrał innego znaczenia Fentanyl, się teraz nazywa.
Rozwarstwienie ekonomiczne ludzi się pogłębia. Wrażliwa społecznie lewica zamiast temu przeciwdziałać to dusi klase średnią i jeszcze ten problem napędza. Nas to też dotknie prędzej czy później. Kobiety zachodniej cywilizacji już praktycznie nie rodzą dzieci więc migracje są nieuniknione. Mamy się nieźle dopuki osiedlają się u nas bliscy kulturowo i cywilizacyjnie ukraincy i białorusini ale w końcu nawet ich braknie a wtedy po zasoby ludzkie trzeba bedzie sięgnąć dalej.
Geraldinio napisał/a:
pis wpuścił i nic się nie stało, bo spierdolili na zachód. Aż strach się bać, co się stanie jak wrócą, gdy zły niemiecki Tusk poprawi sytuację gospodarczą i będą wracać.
bosh... a więc to ty jesteś legendarnym masażystą hemoroidów kierwińskiego... wyślij namiary, mam dla ciebie robotę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów