Klasyka gatunku.
Klasyka gatunku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta jebana, śmierdzącą kurwa pcha się do klatek i robi totalny syf. Napierdala wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie jebany na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Zero jakiejkolwiek refleksji, czy ludzkich odruchów.
Nawet napierdalać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wpierdol, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Dlatego robię mu kąpiele wiaderkiem, zanim się zeszczać pod siebie zdąży.
Każda pierdolona kurwa, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w pizdu bierze do siebie..
Ale pedalskie pierdolenie. "To dalej są ludzie". Taki chuj. Mam taką zapora, śmierdzącą kurwę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta jebana, śmierdzącą kurwa pcha się do klatek i robi totalny syf. Napierdala wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie jebany na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Nawet napierdalać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wpierdol, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Każda pierdolona kurwa, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w pizdu bierze do siebie..
Połóż na klatce gąbkę nasączoną wódką.
Ale pedalskie pierdolenie. "To dalej są ludzie". Taki chuj. Mam taką zapora, śmierdzącą kurwę na osiedlu.
To nagraj jakiś materiał jak wylewasz jakiś wrzątek na niego albo włączonego diaksa bez osłony rzucasz
To nagraj jakiś materiał jak wylewasz jakiś wrzątek na niego albo włączonego diaksa bez osłony rzucasz
Po chuj wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wjebać ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wpierdolą go żywcem jak najebany uśnie gdzieś na ławce...
Po chuj wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wjebać ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wpierdolą go żywcem jak najebany uśnie gdzieś na ławce...
Tym bardziej, że chujowo zrobisz krzywdę, a za człowieka pójdziesz siedzieć.
Dobry pomysł z cukrem, zastanawiałem się ostatnio jak ulepszyć kąpiel.
Wiem o czym piszesz. Kiedyś taki obsarniec, był u mnie na klatce. Na bezdechu do domu człowiek zapierdalał. Nie dotkniesz takiego ścierwa, bo nie wiadomo czym się zarazisz. Domofony, zamykanie na klucz... nic nie pomaga. Oni są jak szczury, wszędzie wejdą.
No to dalej pierdolmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przypierdala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki
Tylko przy legalizacji możemy mówić o jakimś zielsku abo co.
Tutaj wjechały opioidy. Heroina w postaci tabletek przeciwbólowych. Rozpoczęły to firmy farmaceutyczne a teraz kartele kończą robotę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów