18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BambiPMT 2023-08-21, 22:52 71
Ale pedalskie pierdolenie. "To dalej są ludzie". Taki chuj. Mam taką zapora, śmierdzącą kurwę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta jebana, śmierdzącą kurwa pcha się do klatek i robi totalny syf. Napierdala wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie jebany na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Zero jakiejkolwiek refleksji, czy ludzkich odruchów.
Nawet napierdalać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wpierdol, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Dlatego robię mu kąpiele wiaderkiem, zanim się zeszczać pod siebie zdąży.
Każda pierdolona kurwa, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w pizdu bierze do siebie..
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-08-21, 23:31 2
Bambrych napisał/a:

Ale pedalskie pierdolenie. "To dalej są ludzie". Taki chuj. Mam taką zapora, śmierdzącą kurwę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta jebana, śmierdzącą kurwa pcha się do klatek i robi totalny syf. Napierdala wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie jebany na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Nawet napierdalać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wpierdol, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Każda pierdolona kurwa, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w pizdu bierze do siebie..

Połóż na klatce gąbkę nasączoną wódką.
Zgłoś
Kohei 2023-08-21, 23:48 9
gownostan hamburgerowy
niech zdychaja i tak ich nikt nie lubi
Zgłoś
Piecu88 2023-08-22, 0:02 11
Bambrych napisał/a:

To nagraj jakiś materiał jak wylewasz jakiś wrzątek na niego albo włączonego diaksa bez osłony rzucasz
Zgłoś
Loookas79 2023-08-22, 0:08 2
to nowy rodzaj jogi
Zgłoś
Bart47 2023-08-22, 0:27 30
Takie są efekty 'końcowe' w miastach rządzonych przez lewackich demokratów.
Zgłoś
Ciposzka 2023-08-22, 4:13 9
Ja kurwa śpię w wyrze ,a wstaje połamana jakby mnie walec przejechał, a ci takie wymyślne pozy i jak nowi wstają
Zgłoś
Janko 2023-08-22, 6:58 5
Jebane ćpuny kurwy chodzące i do tego jeszcze przeszkadzają normalnym ludziom
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-08-22, 6:58 13
PedałyiUkryDoGazu napisał/a:

To nagraj jakiś materiał jak wylewasz jakiś wrzątek na niego albo włączonego diaksa bez osłony rzucasz

Po chuj wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wjebać ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wpierdolą go żywcem jak najebany uśnie gdzieś na ławce...
Zgłoś
BambiPMT 2023-08-22, 7:19 8
Pan_Cernik napisał/a:

Po chuj wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wjebać ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wpierdolą go żywcem jak najebany uśnie gdzieś na ławce...

Tym bardziej, że chujowo zrobisz krzywdę, a za człowieka pójdziesz siedzieć.

Dobry pomysł z cukrem, zastanawiałem się ostatnio jak ulepszyć kąpiel.
Zgłoś
Mr.Benny 2023-08-22, 7:39 4
No to dalej pierdolmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przypierdala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki
Zgłoś
Antebot 2023-08-22, 8:20 2
Na trzeźwo takiego skłonu nie zrobię... joga pills? A tak serio to do utylizacji pasożyty. Nikt im tych dragon na siłę nie wciskał.
Zgłoś
Yolanda 2023-08-22, 8:34 4
Bambrych napisał/a:

Wiem o czym piszesz. Kiedyś taki obsarniec, był u mnie na klatce. Na bezdechu do domu człowiek zapierdalał. Nie dotkniesz takiego ścierwa, bo nie wiadomo czym się zarazisz. Domofony, zamykanie na klucz... nic nie pomaga. Oni są jak szczury, wszędzie wejdą.
Zgłoś
BambiPMT 2023-08-22, 9:44 10
Mr.Benny napisał/a:

No to dalej pierdolmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przypierdala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki

Tylko przy legalizacji możemy mówić o jakimś zielsku abo co.
Tutaj wjechały opioidy. Heroina w postaci tabletek przeciwbólowych. Rozpoczęły to firmy farmaceutyczne a teraz kartele kończą robotę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem