📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Prawie sie zesralem ze smiechu
black_fucker napisał/a:
Prawie sie zesralem ze smiechu
A powinieneś ocierać łzy zgryzoty, bo większość ludzie nie wie nawet gdzie leży Peru czy Kolumbia.
Beny napisał/a:
A powinieneś ocierać łzy zgryzoty, bo większość ludzie nie wie nawet gdzie leży Peru czy Kolumbia.
Wiele osób ma kolumbię w nosie
Buhaha Dzuaa
Manaus, brazylijska stolica działu hard. Niech ktoś ją naniesie na mapę
Beny napisał/a:
No jak to gdzie? W daSilvowie oczywiście. W szole nie uważałes czy co.?
Krak napisał/a:
Bieda umysłowa autora, który mierzy innych swoją miarą.
Raczej żart z tego, co od dawna ma tu miejsce Nie wiem, czy bardzo śmieszny, ale z pewnością prawdziwy.
I nie ma co udawać, że jest inaczej. Tym bardziej, że chodzi o przeciętnego użytkownika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów