Co on robił w tym rowie??
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chyba przechodził jakiś chrzest, musiał mieć zdjęte gacie i przez to by nie miał łatwego wyjścia z tej rzeczki ?
wprowadzał demokrację
ruchał topielca
Kłóciłbym się czy akurat usmc - ale przez tą chujową jakość filmu nie idzie rozpoznać munduru
@up, mnie się wydaje że to Anglicy. Gdyby to było USMC to pewnie gość z rowu:
a) nie miałby liny ratunkowej
b) zbierałby flash-bangiem co 5sek. lub czymś innym lecz działającym na tej samej zasadzie
c) wszystkie powyższe
Gościa sraka złapała i postanowił złamać się w rowie, a że w patrolu ma fajnych kolegów to go wjebali, ot.
a) nie miałby liny ratunkowej
b) zbierałby flash-bangiem co 5sek. lub czymś innym lecz działającym na tej samej zasadzie
c) wszystkie powyższe
Gościa sraka złapała i postanowił złamać się w rowie, a że w patrolu ma fajnych kolegów to go wjebali, ot.
sądząc po opuszczonych do kostek spodniach sugeruje tak jak koledzy wyżej, że kupę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów