📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Polska dla Polaków!!!
Czarny piątek dla czarnuchów
Czarny piątek dla czarnuchów
Błogosławiony ten, kto wykupił dodatkową gwarancję na uszkodzenia mechaniczne.
@up jakbyś był w kanadzie to byś wiedział jaką mentalność mają Ci ludzie, kultura, życzliwość. Jakbyś im nawet wpierdolił i ich okradł to oni i tak Cię przeproszą
@up. Ale Spróbuj się awanturować na kanadyjskim lotnisku, to zostaniesz potraktowany paralizatorem od czterech funkcjonariuszy
Poza tym na filmie nie widać różnicy między Kanadą i USA, a różnicę między czarnuchami i ludźmi cywilizowanymi. Obejrzyjcie raz jeszcze.
Poza tym na filmie nie widać różnicy między Kanadą i USA, a różnicę między czarnuchami i ludźmi cywilizowanymi. Obejrzyjcie raz jeszcze.
Ja zrozumiem jeszcze głodnych bijących się o jedzenie gdzieś w Afryce ale to? Przecież oni się szarpią o jakieś konsole i inneg gówna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów