18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kiedy pracodawca ci płaci tak chujowo, że musisz żyć z napiwków więc obwiniasz klienta zamiast pracodawcę.
Żymianie widzą i się cieszą.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mieszał 2024-02-07, 8:47 1
Juzef_Rzelazin napisał/a:

Każdy z nas (oprócz pasożytów na socjalu) wykonuje jakąś pracę. Wkurwia mnie, że nie wiedzieć czemu przyjęło się, że kelnerzy oczekują w domyśle napiwków. Prawdziwych kelnerów ze swiecą szukać, więc czym niby noszenie garów różni się od pracy na kasie w Biedronce? Dlaczego baba z kasy nie oczekuje napiwków a kelnerzy juz tak? Moze niech każdy w swojej pracy żąda napiwków, wtedy każdy każdemu bedzie dawał i nie będzie problemu

Bo matole jebany, kelner ma doczynienia z jedzeniem i piciem które podaje Tobię szanownemu przed ryj do natychmiastowego skonsumowania. Musi być czysty i schludny do takiej operacji jak usługiwanie Tobię. A poza tym może Ci naszczać do napoju, albo chrachnąć zieloną melisę do pysznego obiadku. W restauracji 10 procent servisu należy się kelnerowi jak psu buda. Chyba, że jesteś biedakiem, albo skąmpym dziadem.
Zgłoś
BambiPMT 2024-02-07, 9:11 1
outline napisał/a:

Ale on jej nie groził ze ją jebnie , doucz się angielskiego. Mam ochotę,a zaraz ci zajebię to jest tak kurwa wielka roznica że nic dziwnego że nietkóre bałwany nie potrafią tego odróżnić.
Pomijam fakt, że to nieładne po tylu butelkach nie dać, ale nie jest to jego żąden kurwa obowiązek. Zaraz następni chętni się znajdą, za wniesienie lodówki, kurierowi za większą paczkę, masażyście - dałeś kiedyś masażyście? Wiesz że godzina takiego napierdalania po plecach jakiejś łamagi to znacznie większy wysiłek niż tachlanie dwóch jebanych zgrzewek wody? Spróbuj tam starą pomasować z pół h to szybciutko dłonie krzykną żeby się odjebała. Wymieniać dalej osoby któe znacznie barziej zapierdalają, a napiwków nie mają?
A ta szmata może być niezadowolona, jej prawo, ale nie ma prawa się przyjebać o to do klienta.

To ty się kurwa naucz angielskiego.
Grozi jej. Bo najpierw mówi że chciałby ja jebnać i jebnął by jej jakby nie ruchacz za plecami. Kilka razy podkreśla, że powinna dostać w ryj. A to już groźba.

A jak mu kurwa nie pasuje robota to niech wypierdalaj. Proste. Twoja sprawa że rozstajesz darmozjadom pieniądze. Inna sprawa, że tym chujom dostawcom musisz dawać, bo następnym razem albo zimne przywiozą albo co.

NIE PASUJE TO WYPIERDALAC SIE KURWIC NA ONLYFANS, ALBO NA TASME JEBAC NA 3 ZMIANY.
Zgłoś
Wiewór 2024-02-07, 10:05 2
Sa trzy grupy zawodowe które napiwkuje. Kelnerzy, dostawcy i fryzjerzy.
Wiem że zarabiają chujowo więc jak jestem zadowolony z obsługi to zawsze im coś daje ekstra ale warunkiem jest moje zadowolenie. Nie daje napiwku jak kelner przynosi mi brudną szklankę, dostawcą żarcia przynosi zimną pizzę a fryzjerka zjebala mi fryzurę. Napiwek to forma docenienia za perfekcyjną obsługę a nie należymy się bo tak.
Polacy to sa oczywiście chytre kurwy i zawsze udają że niewiedzą że w knajpie wypada dać napiwek.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Nexiv 2024-02-07, 14:48

Każdy z nas (oprócz pasożytów na socjalu) wykonuje jakąś pracę. Wkurwia mnie, że nie wiedzieć czemu przyjęło się, że kelnerzy oczekują w domyśle napiwków. Prawdziwych kelnerów ze swiecą szukać, więc czym niby noszenie garów różni się od pracy na kasie w Biedronce? Dlaczego baba z kasy nie oczekuje napiwków a kelnerzy juz tak? Moze niech każdy w swojej pracy żąda napiwków, wtedy każdy każdemu bedzie dawał i nie będzie problemu

Zarówno sytuacja z filmiku jak i oczekiwanie napiwków są z USA. Czemu? Bo takie mają popierdolone przepisy. Osoba, która może dostawać napiwki ma bardzo mocno zaniżoną płacę minimalną. Zależnie od stanu, ale zazwyczaj to coś koło $2/h. Z takich pieniędzy nijak nie da się wyżyć, więc w ichniejszej kulturze, napiwki są wręcz obowiązkiem.

Jako że kierowca od dostawy też żyje z napiwków, kurs za "kwotę" dostawy nawet nie pokryje benzyny.
Zgłoś
420710247365 2024-02-07, 17:48 1
Woziłem ludziom zakupy, miałem taki kilkumiesięczny epizod, czasem dawali napiwki lecz nie było to oczekiwane. Rzecz działa się w Anglii.
Należy zwrócić uwagę ile tego gościu jej przywiózł w tym ile tam jest zgrzewek wody (!). Kurwa. Takie coś to nie jest normalna dostawa zakupów tylko super ciężkie zamówienie. Możliwe że w tamtej okolicy jeśli robisz tak hardkorową dostawę to nie dać napiwku to totalne kurestwo.
Zgłoś
dOpieca 2024-02-07, 20:40

Czego ty oczekujesz ?kapiszonie , mieszkasz u matki i pierdolisz farmazony
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów