📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:47

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby nie te extremalnie mocne pasy to locha by zdemolowała autobus własnym cielskiem
Nie znam się na autobusach ale 60km/h to chyba nie prędkość przy której powinno go wyrzucić na zakręcie
Chyba że jak to bywa w burgerlandzie opony już dawno były do wyj🤬ia
Chyba że jak to bywa w burgerlandzie opony już dawno były do wyj🤬ia
psotny_fiutek napisał/a:
J🤬a maciora ! Dom ludziom zniszczyła tylko ! przez swoją spasłą dupę, bo nie była stanie przez sadło sięgnąć kierownicy !
Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !
nie zesraj się czasem
Abstrah🤬jąc od spasłej dupy, nic by się nie stało gdyby potrafiła jeździć głupia c🤬a...

k🤬a ale ulaniec wieprz heh tragedia na szcęście takie lubią only black dicks aż mi szkoda czarnych
hehehehe

psotny_fiutek napisał/a:
J🤬a maciora ! Dom ludziom zniszczyła tylko ! przez swoją spasłą dupę, bo nie była stanie przez sadło sięgnąć kierownicy !
Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !
Dom, chyba k🤬a dmuchawiec z karton gipsu. Jak by przyj🤬a jakimś cudem w mój blok, daje fujarę uciąć że może troche by się pokruszyło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie