18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
KrisXman 2024-05-22, 11:38 2
Gdyby nie te extremalnie mocne pasy to locha by zdemolowała autobus własnym cielskiem
Zgłoś
b0r000 2024-05-22, 15:16
Nie znam się na autobusach ale 60km/h to chyba nie prędkość przy której powinno go wyrzucić na zakręcie
Chyba że jak to bywa w burgerlandzie opony już dawno były do wyjebania
Zgłoś
riddick1773 2024-05-22, 17:40
psotny_fiutek napisał/a:

Jebana maciora ! Dom ludziom zniszczyła tylko ! przez swoją spasłą dupę, bo nie była stanie przez sadło sięgnąć kierownicy !
Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !

nie zesraj się czasem

Chuj w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
bartekfux 2024-05-22, 21:32
Ledwo 60kmh i nie zmieściła się w drodze
Zgłoś
Cymesowy 2024-05-23, 10:13
Abstrahując od spasłej dupy, nic by się nie stało gdyby potrafiła jeździć głupia cipa...
Zgłoś
RSTB30 2024-05-23, 21:51
kurwa ale ulaniec wieprz heh tragedia na szcęście takie lubią only black dicks aż mi szkoda czarnych hehehehe
Zgłoś
Wombat212 2024-05-24, 9:09
Tymi serdlami ledwo kierownicę chwytała
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2024-05-24, 19:33
psotny_fiutek napisał/a:

Jebana maciora ! Dom ludziom zniszczyła tylko ! przez swoją spasłą dupę, bo nie była stanie przez sadło sięgnąć kierownicy !
Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !

Dom, chyba kurwa dmuchawiec z karton gipsu. Jak by przyjebała jakimś cudem w mój blok, daje fujarę uciąć że może troche by się pokruszyło.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów