📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebana maciora ! Dom ludziom zniszczyła tylko ! przez swoją spasłą dupę, bo nie była stanie przez sadło sięgnąć kierownicy !
Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !
Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !
Zapierdala jak szalona... Widać, że lubi ostrą jazdę. Rozjebała się o chatę i nawet nic nie poczuła. Do takiej, to bez pługa nawet nie podchodź... Chętnie by zaorał te hektary dupska swoim mustangiem!!
Na filmiku odpowiedź dla tych co się pytają "dlaczego te auta po stłuczkach tak dalej jadą, dlaczego kierowca nie hamuje?"
Zapierdala jak szalona... Widać, że lubi ostrą jazdę. Rozjebała się o chatę i nawet nic nie poczuła. Do takiej, to bez pługa nawet nie podchodź... Chętnie by zaorał te hektary dupska swoim mustangiem!!
Swoim mustangiem powiadasz...
Nie wiem czy byś sięgnął ...
Swoim mustangiem powiadasz...
Nie wiem czy byś sięgnął ...
Chętnie bym się przekonał. Lubię wyzwania. Jakby co, to zawsze w pogotowiu fisting i mineta...
Osoba która wymyślała ograniczenie na prędkość nie wzięła pod uwagę, że ta maciora wyniesie autobus z trajektorii
Koła przedniej osi w przypadku zbyt małego nacisku na nią tracą przyczepność z podłożem i oprócz problemów z uciągiem maszyny dochodzi do niebezpieczeństwa utraty kontroli nad zestawem.
Sadol uczy I bawi.
Sadol uczy I bawi.
Baronessa napisał/a:
Chętnie bym się przekonał. Lubię wyzwania. Jakby co, to zawsze w pogotowiu fisting i mineta...
Sztywna jak dzik.
Najpierw byś musiał dać nura między fałdy i odleżyny, przez co ryzyko przyduszenia wzrasta. Z "zewnątrz" to obawiam się, że byłby to daremny trud próbując gdziekolwiek sięgnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów