18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
psotny_fiutek 2024-05-21, 21:32 36
Jebana maciora ! Dom ludziom zniszczyła tylko ! przez swoją spasłą dupę, bo nie była stanie przez sadło sięgnąć kierownicy !

Do zwolnienia z miejsca ! Dyscyplinarka !

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
turor 2024-05-21, 21:35 15
Ma ktoś namiar na producenta pasów bezpieczeństwa ?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-21, 21:38 2
Nawet komuś na "chatę" wjechała.... Pewnie lubi zestaw rozszerzony...
Zgłoś
Baronessa 2024-05-21, 21:40 9
Zapierdala jak szalona... Widać, że lubi ostrą jazdę. Rozjebała się o chatę i nawet nic nie poczuła. Do takiej, to bez pługa nawet nie podchodź... Chętnie by zaorał te hektary dupska swoim mustangiem!!
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-21, 21:46 1
Na filmiku odpowiedź dla tych co się pytają "dlaczego te auta po stłuczkach tak dalej jadą, dlaczego kierowca nie hamuje?"

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-21, 22:03 17
Baronessa napisał/a:

Zapierdala jak szalona... Widać, że lubi ostrą jazdę. Rozjebała się o chatę i nawet nic nie poczuła. Do takiej, to bez pługa nawet nie podchodź... Chętnie by zaorał te hektary dupska swoim mustangiem!!

Swoim mustangiem powiadasz...

Nie wiem czy byś sięgnął ...

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
leonidkacap 2024-05-21, 22:11 3
i rozpierdoliła dom z papieru
Zgłoś
Baronessa 2024-05-21, 22:41 1
psotny_fiutek napisał/a:

Swoim mustangiem powiadasz...
Nie wiem czy byś sięgnął ...

Chętnie bym się przekonał. Lubię wyzwania. Jakby co, to zawsze w pogotowiu fisting i mineta...
Zgłoś
topek109 2024-05-21, 23:23 2
Locha nie ogarnia,co to hamulec
Zgłoś
Roskosmos 2024-05-21, 23:44 2
Przeruchałbym loszke dziwoszke
Zgłoś
DEADmanPL 2024-05-21, 23:46 8
Osoba która wymyślała ograniczenie na prędkość nie wzięła pod uwagę, że ta maciora wyniesie autobus z trajektorii
Zgłoś
smc 2024-05-22, 0:00
Koła przedniej osi w przypadku zbyt małego nacisku na nią tracą przyczepność z podłożem i oprócz problemów z uciągiem maszyny dochodzi do niebezpieczeństwa utraty kontroli nad zestawem.

Sadol uczy I bawi.
Zgłoś
x................9 2024-05-22, 0:00 2
Baronessa napisał/a:

Chętnie bym się przekonał. Lubię wyzwania. Jakby co, to zawsze w pogotowiu fisting i mineta...

Sztywna jak dzik.
Najpierw byś musiał dać nura między fałdy i odleżyny, przez co ryzyko przyduszenia wzrasta. Z "zewnątrz" to obawiam się, że byłby to daremny trud próbując gdziekolwiek sięgnąć.
Zgłoś
durabo2 2024-05-22, 6:38 6
Jakoś mnie nie dziwi że na lewo ja zniosło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów