📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego matki nikt nie upuścił o próg?
Rozumiem, ciecko nie chce jeść, grymasi itp. Ale sory... Jak myślała że zawsze bedzie wesoło to mogła sobie kupić to:
Rozumiem, ciecko nie chce jeść, grymasi itp. Ale sory... Jak myślała że zawsze bedzie wesoło to mogła sobie kupić to:
A ta ciota siedzi i się gapi zamiast jej przypierdolić. Kurwa co za naród pojebany
Wpierdalaj kurwa bo nie utyjesz i inne dzieci będą się z ciebie śmiały z przedszkolu...mały hamburgerze
Ameryka kurwa, ale czego chcecie od narodu co na przywódce sam sobie murzyna wybrał...
na chama mu wciska co ona jakaś przyjebana w mózg, gruba pierdolona bladzia.
kurwa, to jest dla mnie zagadka od lat
jeżeli dziecko nie chce jeść, to po chuj go karmić na siłę
będzie głodny to da znać
ale nie kurwa, jeszcze mięsko, suróweczka... ziemniaczki możesz zostawić
jeżeli dziecko nie chce jeść, to po chuj go karmić na siłę
będzie głodny to da znać
ale nie kurwa, jeszcze mięsko, suróweczka... ziemniaczki możesz zostawić
Widać, że kurwa młoda i pewnie wyładowuje frustrację na dziecku, że nie może już dupczyć się po spelunach i że spasła się po porodzie. Kurwisko jebane - dziecko jej zabrać i tyle. Mąż też widać zjebany tak jak i ona.
Rodzina Sadistica normalnie
Rodzina Sadistica normalnie
@Xenomorph08 Chodziło mu o "ciecko"
Valu - wiem. Tylko że jeżeli on się czepia mojego "ciecko" to ja się czepiam jego "bedzie". Logiczne że wiem jak się pisze dziecko tym bardziej że nie ma tam żadnych haczyków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów