18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polslav 2012-02-10, 14:10 13
chce po prostu, zęby malec wygladał tak samo jak ona:)
Zgłoś
X................8 2012-02-10, 14:10 7
Dlaczego matki nikt nie upuścił o próg?

Rozumiem, ciecko nie chce jeść, grymasi itp. Ale sory... Jak myślała że zawsze bedzie wesoło to mogła sobie kupić to:
Zgłoś
cwaniak82 2012-02-10, 14:10 63
A ta ciota siedzi i się gapi zamiast jej przypierdolić. Kurwa co za naród pojebany
Zgłoś
M................n 2012-02-10, 14:11 4
Wpierdalaj kurwa bo nie utyjesz i inne dzieci będą się z ciebie śmiały z przedszkolu...mały hamburgerze
Zgłoś
wangog 2012-02-10, 14:15 3
Ameryka kurwa, ale czego chcecie od narodu co na przywódce sam sobie murzyna wybrał...
Zgłoś
cwaniak82 2012-02-10, 14:17 2
Xenomorph08 napisał/a:

ciecko
sory..
bedzie

Zgłoś
manioleq 2012-02-10, 14:25
na chama mu wciska co ona jakaś przyjebana w mózg, gruba pierdolona bladzia.
Zgłoś
bartula 2012-02-10, 14:33 11
kurwa, to jest dla mnie zagadka od lat
jeżeli dziecko nie chce jeść, to po chuj go karmić na siłę
będzie głodny to da znać
ale nie kurwa, jeszcze mięsko, suróweczka... ziemniaczki możesz zostawić
Zgłoś
WWL SQUAD 2012-02-10, 14:37 2
A jak już go nakarmiła to poszła po kocyk...
Zgłoś
X................8 2012-02-10, 14:44 3
cwaniak82 napisał/a:

ciecko
sory..
bedzie

Cytat:

bedzie

Cytat:

bedzie

Cytat:

bedzie

Obrazek

Może kurwa się pomyliłem?
Zgłoś
P................n 2012-02-10, 14:57 9
Widać, że kurwa młoda i pewnie wyładowuje frustrację na dziecku, że nie może już dupczyć się po spelunach i że spasła się po porodzie. Kurwisko jebane - dziecko jej zabrać i tyle. Mąż też widać zjebany tak jak i ona.

Rodzina Sadistica normalnie
Zgłoś
Jan_Paweł_II 2012-02-10, 15:05 1
@Xenomorph08 Chodziło mu o "ciecko"
Zgłoś
Kamm 2012-02-10, 15:31
Siemek napisał/a:

Niezła suka

Chyba gruba suka.
Zgłoś
X................8 2012-02-10, 16:53
Valu - wiem. Tylko że jeżeli on się czepia mojego "ciecko" to ja się czepiam jego "bedzie". Logiczne że wiem jak się pisze dziecko tym bardziej że nie ma tam żadnych haczyków.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem