To straszne, nie usnę w nocyElektryki to szmelc. Przynajmniej na obecnym stopniu rozwoju. Tesli już po kilku latach zasięg spada poniżej 100 km. Gubi energię kiedy stoi nieużywana i to sporo.
teraz się naśmiewacie ale dupska popękają z chwilą opracowania super wydajnych źródeł energii dla elektryków...
Komu by miała dupa pękać? Każdy uważa elektryki za świetne auta, mniej części awaryjnych, lepsze osiągi, ciche, tańsze w eksploatacji itd.
Po prostu każdy kto ma więcej IQ niż małpy z BLM wie, że obecne baterie są chujowe i nieekologiczne.
teraz się naśmiewacie ale dupska popękają z chwilą opracowania super wydajnych źródeł energii dla elektryków...
Możesz mi wskazać kto i gdzie się naśmiewa? Napisz jeszcze z czego to naśmiewanie, bo to też jest nie do końca jasne.
Możesz mi wskazać kto i gdzie się naśmiewa? Napisz jeszcze z czego to naśmiewanie, bo to też jest nie do końca jasne.
nie żartuj dobra kobieto żebym ci teraz szukał konkretnych przykładów ale może słyszałaś o prześmiewczym określeniu; "auto na smyczy"?
nie żartuj dobra kobieto żebym ci teraz szukał konkretnych przykładów ale może słyszałaś o prześmiewczym określeniu; "auto na smyczy"?
Nie, nie, Hal, nie tym razem. Napisałeś o naśmiewaniu się w TYM temacie, więc pytam: kto, gdzie i z czego się naśmiewa?
Nie, nie, Hal, nie tym razem. Napisałeś o naśmiewaniu się w TYM temacie, więc pytam: kto, gdzie i z czego się naśmiewa?
w TYM temacie napisałem ogólnie o przeciwnikach elektrycznych samochodów, a nie personalnie o kimś... proponuję szerszego spojrzenia na komentarze a nie doszukiwania się osobistych wycieczek.
w TYM temacie napisałem ogólnie o przeciwnikach elektrycznych samochodów, a nie personalnie o kimś... przestań mnie torturować...
O ludzie, Hal, nie wciskaj proszę wątków zahaczających o coś, bo userzy to podłapują i się niepotrzebny syf robi
O ludzie, Hal, nie wciskaj proszę wątków zahaczających o coś, bo userzy to podłapują i się niepotrzebny syf robi
zamknijmy tą do niczego nie prowadząca dyskusję. Mój komentarz na pewno nie uderzał w ciebie w żaden sposób a ty mnie źle zrozumiałaś. miłego dnia.
Ja bym chciał mieć elektryka w tdi 1.9
zamknijmy tą do niczego nie prowadząca dyskusję. Mój komentarz na pewno nie uderzał w ciebie w żaden sposób a ty mnie źle zrozumiałaś. miłego dnia.
Tu nie chodzi o uderzanie w kogokolwiek, tylko o komentowanie gdziekolwiek
były już dawno takie elektryki jak widać na filmie, oto przykład se stajni Porsche:
2 silniki gaźnikowe, 12-cylindrowe Maybach HL120 TRM poruszające 2 silniki elektryczne Porsche/Siemens-Schuckert o mocy 300 KM (221 kW) przy 3000 obr./min (każdy)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów