I jego grillowane myszki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I jego grillowane myszki.
Won mi z tymi pizdokami na pudelka.
Tylko afrykoamerykanie będą się pruć ....my na sadolu wiemy, że...mysz spierdoli ta sama droga którą tam wlazła
Tak samo jak ludzie podczas pożaru. Dlatego jest tyłu skwarków na hardzie.
To tak abstrahując od fejka
niech jego tak tak spalą i będzie ok
Jesli nie zginie w wiezieniu wsadzony przez ekopojebow czy innych animalsow to zdechnie po zatruciu sie jedzac steka pokrytego moczem odchodami myszy...
Ale osobiście piosenka przy włączaniu gazu mnie rozjebała
i ten szwabski akcent
We're going on a trip to a place called Auschwitz , it's a shower time little Jews swine
W Hameryce nie możesz sam zabić żadnego szczura, myszy czy innego szkodnika. Masz zgłosić odpowiednim służbom i oni się tym zajmują. Była informacja jak kiedyś gość po napadzie na stację paliw spłukał krew napastnika szlauchem. Dopierdolili mu za to, bo to ma zrobić jakaś tam firma a nie pacan od nalewania paliwa. Pojebany kraj.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów