Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Podczas ataku talibów na baze Gahzni w Afganistanie - o którym mam nadzieje wszyscy wiedzą - wydarzyło się coś co raczej nie wszyscy, a przynajmniej większość nie wie

A mianowicie Amerykański żołnierz przykrył ciałem Polaka podczas gdy talib z ładunkiem wybuchowym umieszczonym w kamizelce zbliżył się na zbyt niebezpieczną odległość.
Ciapaty z imieniem allaha na ustach odpalił ładunek, który zabił Amerykanina osłaniającego naszego piechura, któremu to się na szczęście nic nie stało
Jak sam przyznaje, gdyby nie anglojęzyczny kolega, sam wąchałby już kwiatki od spodu

Amerykanin był w stopniu Sierżanta Sztabowego a na imie mu było Michael Ollis

Z mojej strony ogromny szacunek dla Ollisa
Ciekaw tylko czy media wspomną coś o tym

Tutaj link do stronki skąd wziąłem info
rp.pl/artykul/1049296.html.Ujl_oz1xW5M.twitter

Przepraszam, że zdjęcie jest tak małe ale innego nie było I z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lord_Viader 2013-09-18, 15:58 25
Poświęcił życie za drugiego człowieka (rodaka czy nie, nie ma znaczenia - oby nie cygan albo ciapaty) a Wy dla kilku wirtualnych piw zachowujecie się jak bezwartościowe ścierwo - są sytuacje, kiedy po prostu trzeba docenić czyjeś bohaterstwo i powstrzymać się od bezsensownego pierdolenia.
Zgłoś
Dildowagins 2013-09-18, 16:10
Przypomnijmy tylko, że gdyby nie United Shits of America by było by tej wojny. Co nie oznacza, że nie doceniam poświęcenia i WIELKICH jaj bohatera.
Zgłoś
seaven 2013-09-18, 16:12 19
Ja pierdole, wasze komentarze sa powalone jak wy sami. Gosciu uratowal drugiego czlowieka bez chwili wachania a wy pierdolicie "kurwa hamrubrger uratowal Polaka " . Wez sie debilu zastanow , znasz jakies wartosci ty bez mozgowy imbecylu ? Ty nawet nie pomoglbys przejsc staruszce przez ulice , troche pokory dla zycia. To ze ciebie nie wychowali to nie znaczy ze wszyscy tak maja przykro w domu jak ty. Jakim trzeba byc ograniczonym debilem zeby takie komentarze wypisywac ? Kozak zasrany wyłonil sie z czelusci internetu. Mam w dupie czy to admin skasuje , poprostu niech wszyscy ci " smieszni " co wypisuja takie komentarze zeby zdechli w meczarniach pod kolami 50 tonowego czolgu i dwoch ruskich ktorzy dopadna kiedy bedziecie jeszcze ciepli.
Zgłoś
DEADmanPL 2013-09-18, 16:15 18
Zacznijmy że to nie Amerykanin uratował Polaka, tylko człowiek który z drugim siedział w tym samym gównie, przeciw temu samemu wrogowi, poświęcił za niego życie. Trzeba być skończonym jebanym w dupe frajerem żeby kpić z tego że to zrobił, wszyscy z was jebane cioty nie uratowały by nawet siebie, bo widząc taliba z bombą który zapierdala w waszą strone obsralibyście się i stali w miejscu jak wryci, tacy z WAS kurwa bohaterzy. Lepiej się kurwa cieszcie że to wy siedzicie bezpiecznie za granicami kraju, a nie zasypiacie na środku pustyni zastanawiając się czy jutro nie bedziecie wracać w trumnie do rodziców.
Zgłoś
Dobrutro 2013-09-18, 16:17 3
Propaganda, bo nic takiego nie miało miejsca. Ale informacja poszła w świat i każdy kopiuje i wkleja lub tłumaczy, ale nie ma jak sprawdzić źródła tych informacji.
Zgłoś
M................i 2013-09-18, 16:22
Dziwi mnie to, ze nikt w takich bohaterach nie widzi idiotow, gosc zwyczajnie dal sie zabic. Taka "odwaga" ta nic innego jak lagodne okreslenie debilizmu
Zgłoś
h................h 2013-09-18, 16:24 1
Jakby mi szwaby albo ruscy pod oknem chodzili i zarządzili okupację.. tfu demokrację, to też bym chodził z wybuchową kamizelką, gdybym nie miał snajperki lub czegoś z tłumikiem. Kurwa w końcu moja ojczyzna, wypierdalać wszystkie inne państwa od niej.
Zgłoś
jankol 2013-09-18, 16:24 8
@Siberian_khatru Inaczej byś pisał jakby ten człowiek uratował Ciebie, albo kogoś z Twojej rodziny to po pierwsze. Po drugie, niekoniecznie było tak, że chciał poświęcić swoje życie dla niego, może chciał go powalić na ziemię, by nie był bezpośrednio narażony na eksplozję. Po prostu działał, nie stał i nie patrzył. Słowo "bohater" najtrafniej opisuje jego chwalebne zachowanie i myślę, że nie jest w tym kontekście nadużywane.
Zgłoś
Imper3838 2013-09-18, 16:29 1
A talibowie mają swojego bohatera, który się poświęcił by zabić chociaż jednego niewiernego.
Zgłoś
Azalians 2013-09-18, 16:33 8
hahah, ale trzeba być idiotą, egoistą, mało rozumną istotą, aby negować bohaterski czyn tego człowieka.."gość zwyczajnie dał się zabić"...idiotyzm w czystej postaci.
Zgłoś
kicaj2d4b 2013-09-18, 16:55
Chwała bohaterom jak Michael Ollis i wielu innym.
Zgłoś
q................5 2013-09-18, 17:04 1
Łykacie każde gówno byle było według was z dobrej strony. Propaganda lepsza niż za Stalina. Logicznie kurwa jeden z drugim myśl, żołnierz ma walczyć, ma broń. A nie rzucać się jeden na drugiego w celu ratowania życia bo zobaczył taliba. Takie bzdury tylko w brukowcach, obojętnie czy naszych czy hamerykańskich. Takie klimaty rodem z kiepskich filmów wojennych. Jak wam zadam więcej pytań to popłyniecie z tym swoim rozumowaniem.
Zgłoś
Lysack 2013-09-18, 17:06
taa... przykrył ciałem

Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-18, 17:43
Współczuje za to naszemu bo teraz będzie żył z myślą ,że ktoś ratując jego życie oddał swoje...
Zgłoś
M................i 2013-09-18, 17:46
jankol, Każdy normalny człowiek ratowałby siebie, bo w ekstremalnych warunkach wszyscy dbamy tylko o siebie. Gość zachował się inaczej, więc zwyczajnie był upośledzony.

Azalians, Hyhy, uwielbiam "argumenty" w stylu "a gdyby to była twoja rodzina?" Moja rodzina jest zdrowa nie pcha się na wojny, a już szczególnie nie do arabowa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem