📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dobre stare czasy...
Rasowi informatycy wyglądem nie odstający od amigi.
0:12 Kulfon, Kulfon, co z ciebie wyrośnie?!
Martwię się już od tygodnia:)
Martwię się już od tygodnia:)
,,Ja sie na nim wychowałem...". Kurwa, ja akurat wtedy biegałem za piłką i miałem w chuj kumpli na podwórku. Nie miałem kompa, komórki ale w chuj zajebiście sie bawiłem. Nigdy nie grałem w żadną grę dłużej niż 1h. Jeżeli kogoś wychowała Amiga, PeCet, czy PS to kurwa na prawdę nie macie pojęcia ile życia straciliście.
[video]
[/video]
Rems napisał/a:
ja bym to nazwał zlot prawiczków fapowców
i nie pojechałeś tam? Byś sobie fap fap porobił z chłopakami, jako 100% prawiczek
a tak poważnie, fajnie że kolesie mają jakąś pasje, która ich łączy. Potrafią się spotkać i dzielić wspólnym hobby.
ebaczyny napisał/a:
,,Ja sie na nim wychowałem...". Kurwa, ja akurat wtedy biegałem za piłką i miałem w chuj kumpli na podwórku. Nie miałem kompa, komórki ale w chuj zajebiście sie bawiłem. Nigdy nie grałem w żadną grę dłużej niż 1h. Jeżeli kogoś wychowała Amiga, PeCet, czy PS to kurwa na prawdę nie macie pojęcia ile życia straciliście.
Dobra skończ pierdolić. Sam latałem po podwórku do tego rodzice zapisali mnie na hokej a jakoś wieczorami czy jak padało to grałem w Amigę czy puszczałem filmy na VHS.
Za bardzo bierzesz słowa do siebie. Czy to, że się wychował na takich grach oznacza ze tylko odchodził od nich żeby się wysrać ?
Kumple ? Sam miałem największego kumpla co mnie odwiedzał a ja jego po treningach czy jak padało i graliśmy coś razem.
Może teraz dzieciaki nie wychodzą ale w latach 90 nie było takiego problemu.
Więc nie wiem czego rzucasz. Bo to była jedna z miłych chwil mojego dzieciństwa. C64 też był dobry
Widzę, że niektórym "królom życia" mordy się opluły.
Benedykt ty brzydka gruba kurwo.
Czasy amigi, to było coś pięknego. Tak jak już wspomnieli niektórzy, czasy napierdalania całymi dniami na podwórku a w ramach czilałtu Dragon Ball na RTL7 czy też rozgrywka na amidze
Czasy amigi, to było coś pięknego. Tak jak już wspomnieli niektórzy, czasy napierdalania całymi dniami na podwórku a w ramach czilałtu Dragon Ball na RTL7 czy też rozgrywka na amidze
Pamiętam te cudeńka Ile to czasu się spędzało przy tym, popijając oranżadę ze szklanej butelki To były te wspaniałe lata 90te... zwłaszcza, jak pod ręką miało się takie klasyki:
Lotus
North&South
Prehistorik
Hugo
i naturalnie :
Lotus
North&South
Prehistorik
Hugo
i naturalnie :
1:20 - spocił się kurwa od samego grania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów